Добросъците (нова приказка-игра)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Dobrosucite-small-cover

Новата приказка-игра на Никола Райков с илюстрации на Мая Бочева е на път към малките почитатели на добрите книжки.

В нея се разказва за малките добросъци, които живеят около нас – те са скрити във фотьойлите, под килимите или пък в електрическите крушки. Там, зад диваните, сред детските играчки и под спалнята, техният свят е напълно различен от този на странните Големи Човеци. Тази книга е за тях!

„Добросъците“ не е обикновена книга, а приказка – приказка-игра! В нея не друг, а самите деца решават какво да се случи, пишат буквички, избират какво да направят главните герои и затова всеки път приключението е различно!

за автора Никола Райков:

Никола Райков е автор на първите по-рода си приказки-игри „Голямото приключение на малкото таласъмче“ и „Още по-голямото приключение на малкото таласъмче“. Само за няколко години се превръща в един от най-популярните и обичани детски писатели на България, а книгите му се продават в многохилядни тиражи. Със своите приказки-игри печели над 10 награди и номинации, включително и най-престижната награда за детска литература в България „Константин Константинов“. Електронните издания на книгите му се превеждат от доброволци по цял свят, а наскоро „Голямото приключение на малкото таласъмче“ бе публикувана и в Латвия.

Мая Бочева е сред най-разпознаваемите и обичани детски художници в България. Рисува за комикс списание „Дъга“. Работила е с всички големи детски издателства: ПАН, Софтпрес, Дамян Яков, Жанет 45, Фют и други. Създава анимационни клипове, реклами, игри, интерактивни приложения, учебници и учебни помагала. Мая Бочева е многократен носител на първа награда на международния фестивал „Компютърно пространство“ и създател на първото по мащаба си българско мобилно приложение за деца „Кой светна луната?“.

Очаквайте „Добросъците“ на 20 Май, 2016г.

Можете да поръчате книгата от тук, с безплатна доставка.

ПЪРВИТЕ 201 ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ ЩЕ ПОЛУЧАТ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,564 преглеждания

Comments are closed.