Филми, които да гледате с вашето дете този Великден

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Великденските празници наближават, а с тях и времето, в което да се съберем с най-близките си хора и да споделим приятните моменти заедно. За някои семейства това означава да боядисват яйца, за други – да украсяват великденски кошници, а за трети Великден е точният момент да се потопят в магията на киното, гледайки филми.

За децата гледането на филм може да бъде истинско приключение – една вълнуваща експедиция в свят на вълшебство и фантазия, който ги кара да мечтаят и да се забавляват. Създайте незабравими спомени с тях, като изберете заедно филм, който да направи споделените празнични моменти още по-приятни. Ето и няколко идеи:

  • Скок-подскок

Този анимационен филм проследява пътуването на зайчето И.Б., което се стреми да постигне мечтата си да стане рокзвезда. Тази негова мечта обърква плановете на баща му да поеме семейния бизнес – да бъде великденски заек.

  • Прасето Пепа: Великденски заек

Филмът проследява Пепа и нейните приятели, които отиват на лов за великденски яйца. По пътя Пепа и нейните приятели засаждат градината си със семена, купени от дядо Прасе, играят с пилетата на баба Прасе и скачат в най-голямата кална локва на света.

  • Мечо Пух – Пролет с Ру

Докато слънцето грее и всичко навън разцъфва, Заекът е решен да остане вкъщи, за да приключи с пролетното почистване. Ще успеят ли обаче Пух, Ру и Тигър да убедят Заека да излезе да се забавлява на слънце с тях?

  • Кучето, което спаси Великден

Този филм проследява историята на семейство Банистър, които тръгват на круиз и разбират, че кучето им Зевс не може да пътува с тях. Семейството решава да остави Зевс в кучешки хотел, където той намира нови приятели. Всички заедно се впускат в мисия да спасят бизнеса на собственичката на хотела, който е застрашен от конкурент.

  • Ледена епоха: Търсенето на яйцето

Докато Ели се бори да направи украсaта за Великден сама, Мани и Диего се опитват да разрешат няколко спора между животните. През това време Сид започва да се занимава с гледане на яйца, но се сблъсква със стария си съперник – зайчето Скуинт, което краде яйцата му. Дали героите ще успеят да спасят Великден заедно?

  • Зайчето Питър

Когато племенникът на Макгрегър, Томас, се премества в семейното имение, той с раздразнение открива в градината си заека Питър и неговите сестри. Томас крои заговор след заговор, за да се отърве от тях. Дали ще успее?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,182 преглеждания

Comments are closed.