Специалисти разкриват тайните на спокойните бебета

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

На 3 юни 2023 ще се проведе форум „Спокойни бебета“ в София

По случай Деня на детето, на 3 юни, в Международно Висше Бизнес Училище, намиращо се на ул. Винсент ван Гог 7 в София ще се проведе форум „Спокойни бебета“. Събитието е естествено продължение и подобрена версия на познатото на родителите събитие – SlingoFest. Зад организацията на ,,Спокойни бебета‘‘ стоят майки и професионалисти в сферата на женското и детското здраве, кърменето, храненето, бебеносенето, съня, които добре знаят пред какви предизвикателства са изправени родителите след появата на техните наследници.

Целта на Форума е да даде възможност на всички гости да разширят своите познания относно подготовката за появата на бебе в техния дом. Създател на събитието е Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Slingomania”. Форумът е в подкрепа на младите семейства, за да ги направи по-уверени и спокойни в грижите за новороденото им бебе. Защото едни спокойни и уверени родители означават едно щастливо дете!

Форумът е с вход свободен, гостите ще се насладят на богата програма, подготвена от водещи експерти в грижите за новородени и бременни. По време на лекциите различни специалисти ще споделят своите знания и опит относно много полезни теми някои от които са Раждане; Възстановяване след раждане; Първи грижи за спокойни бебета; Кърменето от А до Я; Сънят на бебето през 4-тия триместър и как се променя след това; Бебеносенето – естествено продължение на бременността.

Форма за записване за Форума: http://bit.ly/3JSCGQz

Повече информация :
https://www.facebook.com/Spokoinibebeta
https://www.facebook.com/events/900704927904363
www.forum.spokoinibebeta.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

10,878 преглеждания

Comments are closed.