„Вечер на чудесата“ в подкрепа на недоносените бебета

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

nedonosenix600

По повод Световния ден на недоносените бебета, фондация „Нашите недоносени деца“ организира „Вечер на чудесата“, с цел набиране на средства за трите основни и най-важни проекта на фондацията – достъп до качествена медицинска апаратура за всяко недоносено бебе в страната, развитие на семейно-ориентираната грижа чрез изграждане на семейни стаи в неонатологичните отделения, както и ранно детско развитие и подкрепа за семействата на недоносени деца в Семеен център „Малки чудеса“.

Събитието включва специална програма, в която ще вземат участие известни български артисти, представители на шоубизнеса, журналисти, както и представители на държавната власт, на социално – отговорния бизнес, както и на неправителствения сектор, доказали се като сериозно ангажирани с каузата на фондация „Нашите недоносени деца“ за равен старт и шанс за развитие на пълния потенциал на тези деца. Водещ на събитието ще бъде Милена Златкова, журналист и радио водещ в предаването „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“ и дългогодишен поддръжник на каузата на фондацията. Участници в събитието ще бъдат известните български изпълнители като Михаела Филева, Маги Джанаварова и Славин Славчев.

Събитието „Вечер на Чудесата“ ще се проведе на 14 ноември 2018 г. от 19:00 ч. в гр. София, Софийска градска художествена галерия, ул. Ген. Гурко №1.

Цената на куверта е 100 лв. Набраните средства ще бъдат инвестирани изцяло в основните ни проекти, чрез които се цели постигане на цялостен подход в грижата и подкрепата за недоносените деца на България.

Ако желаете да участвате, можете да се регистрирате тук.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

312 преглеждания

Comments are closed.