Училище без граници за деца с онкохематологични заболявания

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

uchilishte-bez-granici


BIODERMA застава зад каузата „Училище без граници“ с дългогодишната си социална кампания „Заедно сме“ и ще дари 10% от печалбата от продажбата на слънцезащитни продукти PHOTODERM. Средствата ще бъдат дарени на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ за учебната 2018/2019 година.

Всяка година стотици деца се разболяват от онкохематологично заболяване и започват най-голямата битка – тази за живота си. По този труден път те биват лишени от своите приятели, нормален социален живот и образователен процес, защото от 2017 година болничните училища в страната са закрити.

„Заедно сме в училище без граници“ ще даде шанс на децата болни от рак да продължат учебния процес по време на лечението си, ще им помогне в усвояването на учебния материал и в успешното представяне на изпитите за завършване на учебната година. Проектът ще обхване над 100 деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” – София, УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив и УМБАЛ „Св. Марина” – Варна, за учебната 2018/2019 година.

BIODERMA се ангажира да дари 10% от печалбата от продадените слънцезащитни продукти от серията PHOTODERM за периода 01.05.2018 – 31.08.2018 г. Каузата може да бъде подкрепена и на сайта www.zaednosme.org, където може да се направи директно дарение към банковата сметка на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Зад каузата „Заедно сме в училище без граници“ застава и актрисата Ирмена Чичикова, посланик на кампанията. Необходимостта от образование и светло бъдеще за децата вдъхновява Ирмена да подкрепи каузата и да спомогне за популяризирането на нуждата от образователен процес в болнична среда.

Мисията на BIODERMA е с помощта на науката и иновациите да предоставя продукти, които да подобрят качеството на живот на хората. Грижата към човека и природата е основата, върху която BIODERMA гради своята социално отговорна компания.

zaednosme.org
decaohz.org

ZAEDNOSME-UCHILISHTE-BEZ-GRANICI-LOGO

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

733 преглеждания

Comments are closed.