Три коледни концерта „От деца за деца“ ще огласят литературен клуб „Перото“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

musik-play

Учениците от Музикална къща “Мюзик Плей” подаряват на приятелите си три коледни концерта през декември. Те ще се състоят в Литературен клуб „Перото“ на:

08.12.2018 г. от 11:00 ч. и 14:00 ч.

и на

15.12.2018 г. от 13:30 ч.

Наближава най-чаканият празник от всички деца. Весели усмивки, танцуващи снежинки, бляскава украса и музика създават настроение за уютна и красива Коледа. И тази година дни преди настъпването й учениците от Музикална къща “Мюзик Плей” са подготвили не един или два, а цели три концерта. Станалите вече традиционни Коледни концерти “От деца за деца” в Литературен клуб “Перото” предстои да ни заредят с празнично настроение и надежда.

Първите два концерта са на 8 декември 2018г. (събота), когато в 11:00 ч. ще прозвучат изпълненията на учениците от Съботно и Неделно Музкално училище, а от 14:00 ч. ще се представи Група ФОРТЕ.

Третото събитие е на 15 декември 2018 г. (събота) от 13:30 ч., с изпълненията на учениците от “Индивидуални уроци”, “Малък музикант” и “Ноти по пантофи” на Мюзик Плей.

Трите концерта са чудна феерия от музикални произведения изпълнени на пиано, цигулка, арфа, флейта, ксилофон, китара, барабани, аранжирани с весели коледни песни и щипка закачлив цигулков оркестър – подарък от децата на Мюзик Плей за всички малки и големи любители на коледното настроение.

Още подробности за събитията можете да прочетете във Facebook страницата на Мюзик Плей:

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

412 преглеждания

Comments are closed.