Рицарски турнир и бал в СУ „Св. Климент Охридски“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

rizarski_turnir

На десетото юбилейно издание, само ден след откриването на учебната година – в събота, на 16.09.2017 в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“ – „Академията на Всички Науки“ ще посрещнем участници и гости от всички възрасти с вълшебната история на турнира, нови предизвикателства и сценични изпълнения.

Ако сте сред хората с авантюристичен дух, можете да преживеете нещо вълнуващо, необичайно и различно, докато децата са на своята среща с академичната среда.  Празник под формата на откривателството!

Всички издания на турнира от 2012г. насам са свързани със стимулиране на нови умения в различни направления и представянето им на игра, завършваща с посвещение, като признание за участието и всеотдайността!

Стремежът на организаторите е да създават правилно отношение към изкуството, културата на общуване, традициите и ценностите, преплетени между съвремието и рицарските времена, свързани с качества като достойнство и чест. Атмосферата на празника е в подкрепа на идеята “Да създадем у децата и младите хора вътрешна опора и увереност в собствените възможности чрез свободата да творят и да опитват.”

За участие и присъствие е необходима предварителна регистрация, която можете да направите ТУК.

Участниците в игрите се разпределят по име и възраст в различните ордени преди началото на събитието –  между 13:00 и 13:30ч.

Събитието набира дарения за издаването на образователна книжка за малки и големи с историята на турнира и лесни стъпки, въвеждащи децата в четенето с любов. Електронната версия ще се разпространява безплатно, а хартиеният тираж – на деца и организации по реда на записването им.

Можете да следите страничката на  на турнира ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

932 преглеждания

Comments are closed.