Пет задължителни неща за разходката на бебето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

lidl-lupilu

Живеем във време, в което всичко може да се купи или поръча за минути. Благата са навсякъде около нас, но когато имаме дете, никога не можем да сме сигурни в каква ситуация ще попаднем, особено през зимния сезон. Пазаруването за Коледа тепърва предстои, а обиколките в мола понякога отнемат часове и могат да се превърнат в истинско приключение, ако не сме добре подготвени. Ето защо днес ще ви представим списък с пет неща, които са задължителни, когато сме навън с бебето, а и вече поотрасналото дете.

Пелени

От опит знаем, че пелените липсват точно, когато ни трябват. А децата сякаш знаят това и тъкмо, когато сме намерили достатъчно време да напазаруваме за цялата рода, дават всичко от себе си. Единични бройки пелени не се продават засега, а пък когато вкъщи сме се заредили с купища пакети от последната промоция, ни се свиди да купуваме чисто нов пакет за извънредната ситуация. Затова в арсенала на количката винаги е хубаво да имаме 3-4 пелени, поставени в zipp-lock пличке.

Подложки за повиване

Смело можем да заявим, че това е едно от най-великите изобретения на човечеството! Можете да ги използвате за смяна на пелените независимо от сезона – в количката, на пейка в парка, в мола, на поляна или където и да ви се наложи да изпълнявате тази процедура. Удобни са, евтини и пестят една камара пране. И едно допълнение – могат да се използват и за повивалника вкъщи.

Мокри кърпички

Включваме ги в списъка, защото те наистина спасяват всякакви ситуации – за смяната на пелените и остатъците от храна по бузите е ясно. В техните спецификации обаче влизат и мръсни пейки и люлки, както и истинско забавление за чистофайници.

Резервен комплект дрехи

Дори и да разполагаме с най-невероятното и чисто дете, раждало се на този свят, все ще се намери някое птиче да развали пейзажа. Затова винаги е хубаво да имаме резервен комплект от дрехите (отново в zipp-lock пликче), с които сме извели детето на разходка – боди/ потник, гащички, чорапи, клинче, блузка. Хубаво е там да сложим и по-тънка и по-дебела дрешка за случаите, в които на излизане е лято, а на връщане вече зимата е дошла.

Храна

Ако кърмим или даваме адаптирано мляко, положението е ясно. За поотрасналите гладници винаги е добре да имаме под ръка пюре, плод, бисквити или най-общо – нещо дребно за похапване. Никога не знаем къде ще ни отведе денят или кога ще ни изненада зимата, а и така ще предотвратим вероятността да купуваме нещо не толкова здравословно на момента. Към храната добавяме и лигавник, за да не се налага да използваме резервните дрехи. Еднократните са много удачен вариант, защото не заемат много място и могат постоянно да стоят в чантата на количката.

И ако се чудите къде можете да намерите всичко от списъка на едно място, с доказано качество и на добра цена, минете през Lidl и разгледайте продуктите от детската серия Lupilu. Пелените са дерматологично тествани, пюретата са от сертифицирано био производство, а мокрите кърпи и подложките за еднократно ползване са супер абсорбиращи.
За дрехите с марката Lupilu вече си знаете.

lupilu

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,388 преглеждания

Comments are closed.