Ново поколение козметика глези сухата кожа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Avene-Trixera

През зимата кожата е изложена на екстремни метеорологични влияния, които  я подлагат на истинско  изпитание. Усещането за дискомфорт допълнително се засилва от употребата на неподходящи козметични продукти, груби материи и триенето им с кожата, което те предизвикват. Много често поради тези причини, кожата става особено чувствителна и лесно се възпалява, налице е загуба на еластичност и усещане за опъване.

Сухата кожа е слабо хидратирана или дехидратирана, нейната бариерна функция е нарушена и не е в състояние да изпълнява добре защитната си роля. Сухата кожа се среща както при хората в зряла възраст, така и при децата, а за появата й полът няма значение.

С грижа за удобството и комфорта на цялото семейство Дерматологични Лаборатории Avène предлагат TriXera NUTRITIONсерия продукти за хигиена и грижа, създадена специално за кожа, нуждаеща се от подхранване и комфорт.

TriXera NUTRITION  са нутри-флуидни текстури, създадени за цялото семейство и в отговор на разнообразието от предпочитания и навици на всеки отделен човек, но с основна грижа за кожата, така че тя да бъде добре хидратирана, мека и нежна възможно най-дълго време.

Употребата на TriXera NUTRITION – нутри-флуидната тесктура, е лесна и приятна. Продуктът е от нова генерация текстури и се предлага под формата на балсам в текстура на мляко. Нанася се изключително лесно, благодарение на водните желиращи агенти, които нежно се разпукват при допир с кожата, а усещането е за мигновен комфорт и несравнима свежест. Всеки  може да се облече незабавно след нанасянето на продукта, без мазен или лепнещ ефект.

Благодарение на грижливо подбраните съставки TriXera NUTRITION подхранва кожата и възстановява съпротивителните й сили. Нейните съставки са грижливо съчетани, според тяхната толерантност, с основната цел да се предпази всеки тип кожа, дори и най-чувствителната.

Комбинацията от иглика, соя и Selectiose (патентована съставка) подпомага възстановяването на кожата и бариерната й функция, ограничава загубата на течности и намалява дехидртацията на кожата в продължение на 48 часа. Термалната вода Avène омекотява и успокоява кожата, благодарение на противовъзпалителните и успокояващи свойства.

Нежният аромат с деликатни нотки на зелени цитруси, портокалов цвят, пачули, мускус и диви цветя, характерен за Avene, превръщат TriXera NUTRITION в част  от неповторимия и оригинален свят на марката Eau Thermale Avène. Изтънчен и дискретен за всеки, той дарява наслада и истински моменти на удоволствие и здраве.

 TriXera NUTRITION е неподправен жест на внимание и нежност към здравето на кожата на цялото семейство.

Подходящ за употреба от деца над 3 годишна възраст.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

476 преглеждания

Comments are closed.