Конкурс: Нежни моменти!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
product_47296

Толкова нежни, че ви се иска ревниво да ги запазите само за себе си! Да, това са всички онези запечатани усмивки, неочаквани жестове, случайно хванати в кадър първи стъпки, пръстчета, крачета, ръчички. Фрагментите от най-ранното детство, хванати в кадър и запазени не само в дигиталната памет на вашата фотокамера, но и някъде дълбоко в сърцето, където ще останат завинаги! 

Споделите ги с нас можете да спечелите чудесна награда! „Активна гимнастика“ на Playgro, кое бебе не би било щастливо да играе с нея! 

Вашите бебчета са още съвсем мънички, но достатъчно големи, за да обожават докосването, игрите, движенията, масажите и гимнастиката.

Запечатайте тези съкровени моменти на неподправена нежност на снимка и го споделете с нас, а от Baby.bg ще наградят онази, която предизвика най-много положителни емоции и събрала най-много харесвания сред посетителите на Фейсбук страницата ни.

Вашите снимки със запечатани моменти на нежност и внимание очакваме от 20 до 27 юли на и-мейл konkursi@purvite7.bg или като лично съобщение във Фейсбук страницата на Първите седем.

На 28 ми юли във Фейсбук страницата на сайта ни ще публикуваме албум с получените от вас снимки, за които всеки  ще може да гласува.

Снимката, събрала най-много харесвания ще бъде обявена на 5 август, когато ще стане ясно и името на печелившия.

Победителят ще получи награда „Активна гимнастика“ на Playgro от Baby.bg  за още повече любими моменти с вашето бебе.

Очакваме вашите споделени моменти на нежност с нетърпение!

Изпращайте ни вашите снимки с  името ви, малкото име на бебето и контакт за обратна връзка. В заглавието на и-мейла пишете „За конкурса: Нежни моменти“.

В срок до 3 работни дни, след обявяването на победителя, редакцията ще се свърже с щастливия победител, за да уточним как ще получи наградата си.

Желаем ви вдъхновение, с което да направите най-прекрасните снимки на вашите бебета, късмет, нежност и обич!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Конкурси

Етикети:

3,113 преглеждания

Comments are closed.