Какво ще ни донесе годината на Огнения петел

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2017 of the Rooster1

2017 година е годината на Червения огнен петел. Тя ще започне на 28 януари 2017 и ще продължи до 15 февруари 2018. През тези близо 13 месеца, според китайския хороскоп представителите от всички зодиакални знаци ще трябва да работят много, да са търпеливи и последователни, за да постигнат целите и мечтите си.

Годината на Червения огнен петел се управлява от огъня, от Ин енергията, поради което времето е добре да се посвещава на самовглъбяване, усамотение и на занимания с най-близките роднини и приятели. Да се търси хармония и равновесие във всичко, което мислим и правим.

Основният цветови елемент на Китайската нова година е червеното, затова астролозите препоръчват да не се използва този цвят в облеклото и аксесоарите през следващите 13 месеца. Червените камъни -рубин, гранат и розов топаз също е добре да бъдат избягвани. Вместо това е препоръчително да се избират цветове, които се съчетават с червеното и огнения елемент – кафяво и жълто са сред най-подходящите.

Според китайската астрология, годините на петела са известни като изпълнени с честност и ефективност. Усилената работа е ключът към постигане на успехи през 2017. Прогнозите сочат, че периодът може да бъде благоприятен за кариерата и за нови и успешни финансови инвестиции. Нужно е обаче да обмисляте бизнес начинанията си добре, ако искате да се възползвате от най-печелившите периоди. През годината на Петела можете да опитвате алтернативни лечебни практики, с които да държите стреса далеч и да използвате потенциала на собствените си способности в максимална степен.

Според Китайския хороскоп за 2017 годината ще бъде добра за необвързаните хора, предполага се, че те вероятно ще срещнат подходящата си половинка, с която може да стигнат до по-сериозно обвързване и дори брак.  Като цяло годината на Петела е благоприятна за брака и връзките. Ако вече сте омъжени, можете да планирате бременност.

Професионалните отношения също ще се окажат ползотворни.

Според Китайската астрология 2017 година ще бъде отлична за хората от зодия Дракон. Представителите на Змия, Вол и Петел също ще имат чудесна година. За тези от зодия Плъх и Тигър ще бъде добра. За родените под знаците Коза, Глиган и Маймуна, тя ще бъде смесица от добро и лошо, докато представителите на зодии Заек, Кон и Куче може да се сблъскат с известни проблеми. Но стига да имате волята и да се фокусирате върху справянето с проблемите, нищо не би могло да ви попречи да постигнете целите си!

Според някои Фън шуй съвети годината има отлични шансове да протече гладко, безпроблемно и успешно, ако заложите на лилавите нюанси в облеклото и ежедневието си, от полускъпоценните камъни изберете аметистът и топазът, които носят успехи.

Най-важното е обаче да изчистите съзнанието си от лоши и негативни мисли. Вместо тях се опитвайте да бъдете позитивно настроение относно всяка ситуация, която ви спохожда. Практикувайте йога и медитация, стремете се непрекъснато към постигане на спокойствие, равновесие и хармония на първо място вътре в себе си, а след това и в отношенията си с околните.

по материали от интернет

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6,343 преглеждания

Comments are closed.