• Няма категории

Годишен хороскоп за 2019 година: Какво ще ни донесе новата година, според личния ни зодиакален знак?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

horoscopes

Везни

Очаквайте годината да е изключително успешна за вас, Везни. Много е вероятно да успеете да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си и да срещнете нужното признание от околните. Ще сте изключително печеливши финансово и е възможно да направите голям пробив в професионален план. Ако сте заети, по всяка вероятност ще задълбочавате отношения, а ако сте свободни при всички случаи ще имате избор за романтични изживявания.

Скорпион

2019 година е идеална за пътувания в чужбина, правена на дългосрочни планове, сключване на задкулисни договорки и преговори. До края на юли месец е добре да опипвате почвата за нещата, които искате да предприемате, а да ги въведете в ход след Август. Тогава всичко ще ви се случва с по-голяма лекота и при по-добър попътен вятър. Добре е през годината да бъдете много внимателни със средствата за комуникация и транспорт, както и с документацията, която подавате или попълвате. В личен план са възможни интересни новини и изненадващи събития покрай партньора ви или близък до вас човек, на когото по един или друг начин ще ви се наложи да окажете подкрепа.

Стрелец

По всяка вероятност новата година ще донесе голяма разтърсваща любов, която силно ще ви развълнува и може да се окаже ключова в живота ви. В работата си не е изключено да се чувствате леко подценени и да влагате голямо старание, за да доказвате знанията си и уменията си. Колкото повече усилия влагате, толкова повече успехи ще жънете и толкова по-стабилни ще се чувствате в професионален и финансов план. Нещата, които започвате през годината ще имат здрава структура и стабилна основа.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

2,828 преглеждания

Comments are closed.