• No categories

Годишен хороскоп за 2019 година: Какво ще ни донесе новата година, според личния ни зодиакален знак?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

horoscopes

Овен

По всяка вероятност ще се влюбите през новата 2019 година. Не е изключено да задълбочавате отношения и да предприемате сериозни стъпки откривайки се и сливайки се с избрания от вас човек. В работата ви ще се стараете доста да се доказвате. Не е изключено да смените дейността си, ако не ви удовлетворява достатъчно и не срещате достатъчно признание, докато я вършите. Възможно е от време на време да ви изникват грижи или ангажименти покрай близки или родители, на които ще ви се налага да оказвате помощ или подкрепа.

Телец

Очаква ви една много динамична и раздвижена година. Трудно ще бъде човек да ви спре на едно място. Много е вероятно да стартирате нови професионални проекти, нови връзки или нови хобита. Ще се обновявате през цялата година. Ако сте обвързани, нищо чудно да решите да задълбочите отношенията си с половинката. Свободните от вас ще се впуснат в нови отношения, които в последствие ще задълбочават, ако човекът им пасва достатъчно. В професионален план ще се развивате и не е изключено да се захванете с нов вид дейност или да разширите настоящата.

Близнаци

При някои от вас ще изникне необходимост от усъвършенстване и по-дълбок поглед в дадена сфера, при други обстоятелствата ще наложат потъване в някоя нова материя. Ако сте достатъчно последователни и се стараете, имате шанса до края на годината да станете експерт в избрана от вас област. Освен професионално и личностно ще се развивате. Много е вероятно да градите връзка и да я задълбочавате. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат в многобройни флиртове, докато изберат подходящия обект за тях, с когото да искат да се обвържат.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3 4

4,261 преглеждания

Comments are closed.