• Няма категории

Годишен хороскоп за 2019 година: Какво ще ни донесе новата година, според личния ни зодиакален знак?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

horoscopes

Козирог

През 2019 година ще напредвате бавно, но сигурно в избраната от вас посока и към поставените цели. Трудно ще се получава на останалите да ви спрат, разубедят или отклонят от избраната посока. Добре е да сте максимално честни спрямо собствените си нужди и стремежи и старателно да си ги гоните, независимо от възникващите пречки по пътя ви към целта. В любовта по-скоро ще имате желание да градите стабилно партньорство, отколкото да се впускате в случайни авантюри.

Водолей

Новата 2019 година може да се окаже много авантюристична и раздвижена. Не е изключено да ви изникват внезапни пътувания до екзотични дестинации или да решите да експериментирате в сферата на своите интереси, отдавайки се на някоя нова научна дисциплина. В кариерата ви ще вървите стремглаво напред и ще жънете успехи. Много е вероятно да получите повишение или друг вид признание за положените усилия. Партньорствата ви ще се задълбочават и развиват. Свободните от вас, може да решат да се впуснат във връзка с човек, който силно ги вълнува.

Риби

През новата година ще се съсредоточите предимно около работата и финансовите ви постъпления. При всички случаи ще сте много заети и трудно ще успявате да намирате време за себе си. Важно е да почивате и разпускате и да не оставяте личния ви живот да страда, заради прекалената ви заетост. Все пак, колкото и да са търпеливи партньорите, които сте си избрали и те си имат нужда от внимание и грижа. Ако сте свободни е възможно да срещнете нов интригуващ човек покрай приятелския ви кръг.

НАЧАЛО

Източник 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

2,960 преглеждания

Comments are closed.