• Няма категории

Годишен хороскоп за 2019 година: Какво ще ни донесе новата година, според личния ни зодиакален знак?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

horoscopes

Рак

2019 година по всяка вероятност ще предложи големи промени в семейството или в дома ви. Може да се спуснете да правите ремонти, да се местите или да аранжирате настоящото си жилище по нов начин. От друга страна ще сте силно ангажирани в обществен план. Ще се занимавате с дейности, които са значими за останалите и ще срещате обществено признание. На най-много трудности ще се натъквате в партньорствата си и по всяка вероятност доста ще изяснявате отношенията си с любимия човек през годината. На каквито и трудности да се натъквате, каквито и неразбирателства да имате, най-важното е да се постараете винаги да съумявате да погледнете нещата и от противоположната гледна точка и да сте максимално обективни, докато спорите. По този начин конфликтите доста бързо ще се изглаждат и ще постигнете така желаната хармония.

Лъв

Любовта ще витае във въздуха през новата 2019 година за лъвовете и е много вероятно да се впуснете в страстта любовна авантюра с човек от обкръжението ви. Само внимавайте човекът или вие да не сте обвързани и да си навлечете излишни неприятности. Като цяло ще кипите от енергия и ще търсите ефективни начини за изразходването й. Много е вероятно да се впуснете да пътувате, да покорявате нови хоризонти или да решите да изучавате нещо ново. В службата ще блестите и не е изключено да стартирате нови, важни проекти или да поемете нови професионални отговорности, които много да покачат приходите ви.

Дева

Работата ви ще е приоритет през годината. Ще се стремите да сте успешни, ефективни и да печелите достатъчно за положения труд. На моменти ще сте склонни да прекалявате и да се преуморявате, за това се постарайте да си оставяте време и за почивка и релакс. В личен план не е изключено да сте много взискателни към любимия човек и да го форсирате да прави нещата по вашия начин, без да му оставяте достатъчно свобода за самостоятелни решения. Постарайте се, да сте максимално либерални и толерантни към другия, за да не си влошите отношенията. Свободните от вас е много вероятно да се натъкнат на човек за сериозна връзка.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

2,833 преглеждания

Comments are closed.