Внимание! Внимание! Нова книжка от поредицата за Петсън и Финдъс!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

peterson und findus

Сигурно децата не са толкова развълнувани, колкото сме ние – големите – когато разберем, че на пазара е излязла нова книжка от поредицата за стареца Петсън и неговото коте Финдъс от илюстратора и автор на истории Свен Норквист.
Ето каква е следващата история:

На дядо Петсън му е дошло до гуша ­ всяка сутрин в четири часа неговият котарак Финдъс започва да скача и го буди в ранни зори! Накрая котаракът се премества да живее в своя къща в двора, където може да скача колкото си иска. Но още същия ден Петсън и Финдъс откриват, че са много самотни един без друг…. Как ще свърши тази история?
От издателство: Фют

Цена: 3.50 лв.

Още за поредицата:
Книгите от поредицата са преведени на 44 езика, продадени са над шест милиона екземпляра. Удостоени са с големи международни награди. Историите за Петсън и неговото необикновено коте са адаптирани за телевизия, заснет е филм, играят се театрални спектакли.
• Невероятните бъркотии, които котарачето Финдъс забърква, забавляват децата и ги превръщат в заклети фенове на хубавата книга.
• Великолепните илюстрации доставят истинска наслада на децата с многобройните детайли и с фантастичната изобретателност на автора си.
• Веселите случки с Финдъс и Петсън развиват въображението и възпитават умения да се цени приятелството, привързаността между близките и грижата един за друг.


Прочетете още:

Prikazki%20cover  “Приказки за щастие”


e6d4e635c40cb8b49d0521a6965ff057_big  Книги за мама и за мен


e512b5797c415c723a3b961c423464ba_big  7 книги, които да прочетете през зимата

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

2,496 преглеждания

Comments are closed.