Кецовете – нов начин да изразиш себе си

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

converse_pretty_dress

Статията е публикувна в брой Лято 2013 г. на списание Първите седем

Както не веднъж сме споделяли с Вас, ние искаме нашите читателки да бъдат свежи, модерни и вдъхновени. Ето и няколко идеи как това може да се превърне в начин на мислене, а защо не и в начин на живот. 

От Цветелина Иванова

Всяка модерна майка знае как да “открадне” време за себе си, а ние ви го препоръчваме горещо, ако все още не сте започнали да го правите. За да можете все пак бързо да организирате ансамбъла си за ежедневната разходка в парка, докато с едната ръка приготвяте свежите плодове за детето, а с другата говорите по телефона, имате нужда от мултифункционални обувки. Такива, които не правят компромис нито с визията, нито с удобството. Знаем колко важно е за вас обувките, които избирате, да бъдат способни да избягат поне 800 м с препятствия без да се налага да накуцвате на път за вкъщи. Освен това искаме да изглеждат атрактивно, за да носят добро настроение и да бъдат акцент в облеклото. Добрата новина е, че освен че ги има, те вече се предлагат в изумително разнообразни варианти, задоволяващи всеки всус. Кецовете вече не са просто спортни обувки, те могат да бъдат луксозен моден аксесоар, който се комбинира чудесно и с  по- елегантна визия.

Експериментирайте, бъдете уверени в избора си и не забравяйте да сложите усмивката преди червилото, тя е най-силният ви коз!

 

cicktopedia 

Снимка: fashionclick.teenvogue.com

 

 

 converse_panama

Снимка: www.tumblr.com

converse_black_fashion

Снимка:www.igre123.com

converse_street_style

Снимка: stylesnooperdan.com

teen_vogue

Снимка: fashionclick.teenvogue.com

mom_baby

Снимка: www.tumblr.com


Прочетете още:

a22e68559aa4305158cc1d75e48bf1c1_big  Urban Egg – мода за бременни и кърмачки

pola_ready  Лесна пола за лятото

Necklace-SidebySide  Цел: неонова текстилна огърлица

beadstringing_necklace  Детска огърлица

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

3,012 преглеждания

Comments are closed.