Рожденикът раздава подаръци

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vtori-rojden-den

Рожденикът раздава подаръци

На 9 май Първите седем празнуваме рожден ден. Пълним цели две години и както повелява традицията ще направим голямо тържество. Но за разлика от другите рожденици, които обикновено получават подаръци, ние – ще ги раздаваме. И то не един, а цели 40.

Четиридесет деца ще получат Перфектния кадър от кратка фотосесия, направена от фотограф Калина Арсова, на нашето събитие, което ще се проведе в магазин ИКЕА. Ако искате вашето да е едно от тях, ще трябва да отговорите на няколко въпроса, които ще ви задаваме в седмиците до края на месец април. В края на месеца от всички участвали ще изтеглим печелившите на случаен принцип и ще ги обявим тук в сайта и във facebook-страницата ни.

Дори да не бъдете сред печелившите, няма да съжалявате, ако дойдете на празника ни, защото ще има достатъчно изненади за всички. Ще бъдат организирани творчески ателиета за децата, мини-голф игрище, подаръци и разбира се – почерпка за всички.

Последният-четвърти наш въпрос, чийто отговор чакаме от вас до 28 април (неделя) е следният:

Хубавото време тепърва започва и предстоят много слънчеви и топли дни за занимания навън. Кои са вашите любими детски игри? Бихме искали да направим с ваша помощ една своеобразна класация на ТОП 10 игри на открито. 

Може да оставяте отговорите като коментари под материала. Ако нямате регистрация, направете си бързо и лесно чрез формата за регистрация.

Чакаме ви на Рожден ден на 9 май, 10.30 часа в магазин ИКЕА!

Balerinka

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Конкурси

4,338 преглеждания

Comments are closed.