Получи 15% отстъпка за курсовете на „Естествено” и спечели безплатен курс!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo


Всички регистрирани на сайта на „Първите седем” получават 15% отстъпка от цената на курсовете за бъдещи родители на Сдружение „Естествено”. Един от тях ще получи възможността да посещава курс по избор безплатно!

Ако все още нямате регистрация в “Първите седем”, можете да го направите тук.

Какво представляват курсовете за бъдещи родители
“Всичко за активното раждане”. Курсът е подходящ както за бременни жени, които за първи път ще стават майки, така и за жени, които вече са раждали, но искат да научат повече за активното раждане и защо то е най-добро за майката и бебето. Подробна програма на курса можете да видите тук.  


Курсът ще започне на 18 юни 2012 и ще продължи до 23 юли. Лекциите ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 18:30 до 20:00ч. в центъра на сдружение „Естествено” (София, кв. Изток, ул. Тодор Стоянов 27, ет.3, ап.11).

Цената на курса е 180 лв. Присъствие на таткото или друг придружител по ваш избор е включено в цената.

„Родителство в хармония с природата”. Този курс ще ви подготви за съжителството с малкото човече, ще ви помогне да повярвате в себе си и интуицията си и ще ви предпази от някои грешки, които често се допускат. Подробна програма на курса можете да видите тук.

Курсът ще започне на 19 юни 2012 и ще продължи до 28 юли 2012. Лекциите ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:30 до 20:00.

Цената на курса е 180 лв. Присъствие на таткото или друг придружител по ваш избор е включено в цената.

Ако вече сте регистриран потребител на “Първите седем”, попълнете формата, за да се запишете за курс и да получите 15% отстъпка. След като попълните формата, в рамките на един роботен ден ще получите вашия код за 15% отстъпка.

На 15 юни чрез томбола, един вас ще получи възможността да участва в курс по избор напълно безплатно!

Моля попълнете формата:

 estestveno_logo

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Конкурси

878 преглеждания

Comments are closed.