Филе от треска (10 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Когато задушавате, ползвайте домашни бульони или естествени подправки, защото готовите имат високо съдържание на сол.

500 гр. филе от треска

1 чаша вода или по-малко

Подправки по вкус – чесън, лук, лимонов сок, копър и др.)

Оставете водата да кипне заедно с подправките в малък тиган или тенджера, достатъчно големи, за да наредите филетата. Изсушете предварително филето с хартия. Наредете парчетата риба на дъното на съда и задушете, докато месото придобие напълно бял цвят. Вдигнете от огъня и оставете рибата за 5 мин. под похлупак, докато попие течността и омекне напълно. Надробете на ситно или дори намачкайте на пюре за бебето и сервирайте топла.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

722 преглеждания

Comments are closed.