Останете все така красиви по време на бременността

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Ще има моменти, когато ще се чувствате извън кожата си и трудно ще се примирявате с непрекъснато наедряващия си корем и все по-подпухнали ръце и крака.

Естествено е от време на време да ви спохожда моментно притеснение относно външния ви вид предвид трупането на килограмите, но помнете, че това, което виждате в собственото си огледало, може да не съвпада с мнението на другите. Понякога най-добрият начин да изглеждате впечатляващо и да излъчвате онзи румен блясък, за който толкова много хора говорят, е просто да се чувствате така отвътре.

Да излъчвате увереност по време на бременността е от огромно значение. Също така може да се възползвате от няколко лесни съвета как да се радвате на симпатичния си корем.

Бъдете верни на себе си

Времената на ужасните облекла за бъдещи майки са почти отминали. Все още има фирми, които залагат на по-старомодни модели, неподходящи за всяка възраст, но вие останете верни на личния си стил. Ако сте носили предимно черно преди да забременеете, защо да трябва да го заменяте с ярки цветове? Само ще се чувствате по-странно и неудобно. Ако наистина не си харесвате нищо от специализираните магазини за бременни, потърсете стандартни дрехи, но с по-големи размери, или заложете на по-разтягащи се материи и наслагване на пластове, съчетавайки потник с туника или жилетка например. Ако очаквате първото си дете и тялото ви никога не е придобивало такъв вид, дрехите, които обикновено носите, вероятно ще ви свършат добра работа през първата половина на бременността.

Любимите дънки на бъдещите майки

Добрата новина е, че дънките, направени специално за бъдещи майки с пришиване на специални разтягащи се колани, изглеждат все така модерно. Съчетавайки ги с подходяща горна част, особено през последното тримесечие, може да запазите индивидуалния си стил, без да е нужно да правите компромиси с любимата си дреха.

Женствени дрехи за бременни

Почувствайте се истинска жена с феерични тъкани, които да се веят заедно с движението на наедрелия ви корем. Потърсете дрехи с еластична талия, отколкото такива, които се закопчават с цип или копчета. Когато стане дума за обувки, може да се наложи да се откажете от високите токчета – по-важен е балансът! Отеклите ви крака ще ви се отблагодарят за това и, помнете, че моделите тип пантофки стоят много симпатично!

Следването на здравословен режим на хранене ще гарантира добрия енергиен тонус и здрав вид на кожата и косата ви. Помнете, че голяма част от хранителния запас на вашето тяло изхранва по-скоро бебето, отколкото вас самите.

Ако искате да поддържате косата си в приятен вид, но се страхувате от химикалите за боядисване, проучете безамонячните и органичните бои, които се предлагат в салоните за красота и инвестирайте в добра подстрижка, която да бъде лесна за поддържане в месеците на бременност.

Уверете се, че поддържате разумна и редовна физическа активност, която ще помогне на тялото ви да бъде във форма за изкарване на бременността – здравословна както за вас, така и за вашето бебе.

Преди всичко, помнете, че красотата наистина идва отвътре. Наслаждавайте се на тези 9 месеца и мислете за себе си като едно изключително, даващо живот създание, каквото в действителност сте.

Вижте всичко по темата тук.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,774 преглеждания

Comments are closed.