• No categories

Орехови бисквити с брашно от елда

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Орехови бисквити с брашно от елда

Продукти:
150 г брашно от елда, 1 малко пакетче краве масло, 150 г захар, 1 яйце, 1 чаена лъжичка бакпулвер, 100 г едро нарязани орехови ядки; краве масло за тавичката.

Разбийте размекнатото краве масло със захарта на пяна, добавете яйцето и продължете да разбивате до получаването на гладък крем. Постепенно добавете пресятото с бакпулвера брашно и ореховите ядки. Сипете 2 супени лъжици вода и разбийте до хомогенна смес.

Със супена лъжица слагайте в намаслена тавичка купчинки от сместа. Печете бисквитите в предварително загрята  до 180 градуса фурна 15-20 минути.

Рецептата е предоставена от издателство Колхида

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

7,716 преглеждания

Comments are closed.