VOICE IT: Мнение от значение

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

voice-it-small

На 20 ноември 2016 се навършват 27 години от подписването на Конвенцията на ООН за правата на детето. По този повод Национална мрежа за децата заедно с младежка мрежа Мегафон организират младежкия форум VOICE IT: Мнение от значение, на който са поканени младежи от цяла България.

Младите хора имат право на мнение и участие по темите, които засягат техния живот. Насърчаването на детето да прави избор го учи на независимост, а упражняването на мнение е процес, в който то се учи да формира и да изказва мисли. Ако участва във вземането на решения по въпроси за своя живот, то ще знае как да прави това много по-добре, когато порасне. Включително и ще осъзнава, че решенията са последвани от ангажимент и отговорност за изпълнението им.

Включете се във форума VOICE IT: Мнение от значение, където ще имате възможност да научите повече за правата на децата, като участвате в панелни дискусии, разботилници, както и в нашата специална Мисия Voice it. За ритмичното настроение ще се погрижат музикантите от Института за съвременно изкуство и терапия Либера.
Събитието се организира в партньорство с УНИЦЕФ.

Регистрирай се сега

ВХОД СВОБОДЕН

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,468 преглеждания

Comments are closed.