Урок по бебеносене – нещата, които все още не знаете

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

urok-po-bebenosene

В Международния ден на прегръдката – 21 януари – бъдещите майки и татковци, както и родителите на деца до една година са поканени на гости в The Little Gym. Идеята е родители и деца заедно да отбележат тази важна дата с едночасов урок по бебеносене, на който присъстващите ще разберат още интересни факти за ползите и предизвикателствата, свързани с носенето на най-малките.

• Какви са предимствата на бебеносенето?
• От каква възраст родителите могат да започна да носят детето в носилка?
• Какви са разликите между различните видове носилки?
• Как да се осигури удобството и комфорта на бебето по време на носене?
• Как да изберем подходяща носилка за всеки етап от развитието на бебето?
• Какво трябва да знаем за бебеносенето през зимата?

На тези и още много други въпроси, свързани с пълноценната грижа за бебетата, ще отговори Ани Събева – консултант по бебеносене и основател на Национална асоциация на бебеносещите в България, както и собственик на Слингомания библиотека за ергономични носилки/ Slingomania Sling Library

СЪБИТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО, НО ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ!

За да се регистрирате, изпратете имейл с тема УРОК ПО БЕБЕНОСЕНЕ на sofia@thelittlegym.eu до 19 януари, като посочите своите две имена, както и възрастта на детето, с което ще присъствате на събитието, ако вече сте родител.

Местата за събитието са ограничени и организаторите си запазват правото да отказват заявки за присъствие след запълването на наличните бройки.

Къде ще е срещата?
Срещата ще се състои в The Little Gym, на бул. България 118.

Кога ще е срещата?
21 януари (вторник) в 10:45 часа. Срещата ще продължи до 12:00 часа.

Повече за организаторите:
The Little Gym Sofia e световна спортно-образователна програма за деца на възраст между 4 месеца и 12 години. Ние помагаме на децата да се развиват физически, социално, емоционално и интелектуално, независимо от спортния талант и физическите им възможности. При нас те изграждат увереност, учат се да поемат рискове и да бъдат смели, докато създават нови приятелства.

Слингомания библиотека за ергономични носилки/ Slingomania Sling Library e библиотека за ергономични носилки, която има за цел да разпростанява ергономичното носене на бебето. Ние сме екип от сертифицирани консултанти и се стремим да бъдем полезни на всички, които искат да носят правилно своите деца.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,469 преглеждания

Comments are closed.