• No categories

Подлучени пресни гъби на тост

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

podlucheni-gabi

Лесно се приготвят и изглеждат чудесно. Можете да експериментирате с различни видове гъби. Сготвени с чесново масло, те са неустоими.

Продукти: 6 супени лъжици маргарин, 2 скилидки пасиран чесън, 4 чаени чаши гъби по ваш избор, 8 филии френска франзела, 1 супена лъжица магданоз, сол,  черен пипер.

Начин на приготвяне: Разтопете маргарина в тиган, добавете чесъна и пържете 30 секунди, като разбърквате. Добавете нарязаните гъби и гответе 5 минути, като продължавате да разбърквате.

Запечете хляба на тостер до златисто. Прехвърлете го в чиниите за сервиране. Поръсете гъбите в тигана с магданоза, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте.

Разпределете гъбите върху тостовете и сервирайте веднага.

Моят съвет: Добавете пикантни подправки – къри или чили за допълнителен вкус.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

1,728 преглеждания

Comments are closed.