Алтернативна книга за изтощени родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

I'm-Wrecked

„Разбита съм, това е моят дневник“ на   Шанън Кълън за възпитанието някъде там, между „Не прави това” и „О, все едно”.

Забавна, откровена и тук-там разхвърляна и изцапана, „Разбита съм, това е моят дневник” е свеж „наръчник“ в предизвикателството да си новоизлюпен родител.

Тази книга ще ви помогне да запазите разсъдъка си и поддържате мозъка си в кондиция сред хаоса от пюрета, пелени и планини от мокри кърпи. Тя е чудесно място за съхранение на умилителни спомени от първите месеци на детето (например датата, на която се усмихна за първи път – не, няма да я запомните завинаги J), както и на родителите (да, действително е възможно да имаш девет различни като съдържание, цвят, аромат и възраст лекета на една блуза!). Освен това „Разбита съм, това е моят дневник” е пълна със списъци, хитри и мъдри цитати, закачки, свежи идеи и много място, в което да разгърнете творческия си потенциал или поне да опитате.

Незаменим помощник за всички онези странни мисли, чудати очаквания и реалните преживявания на родителите през първата година след раждането на бебето им.

След години ще разгръщате тази книга заедно и ще се дивите на нещата, които ще откриете в нея!

Подобно на доста нашумялата книга „Унищожи този дневник“ от Кери Смит, и в „Разбита съм, това е моят дневник”  на издателство ЕРА, читателите са предизвикани да създават, да изследват, да pазкpасяват ежедневието си, да сe pадват на гpeшкитe и да пoглeднат на свeта пo нoв начин.

Ако искате да запазете на едно място всички онези безценни спомени от приключението ви като родители, то тази книга определено е за вас!

Книгата можете да поръчате ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Забавно

Етикети:

1,678 преглеждания

Comments are closed.