• Няма категории

Три рецепти за вкусни печива с био брашна

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bio-brashna

Днешните жени познават добре предимствата на домашно приготвената храна. Познават отлично и качествените продукти, с които да я приготвят. Вярно, отнема повече време, изисква специално внимание и усилия, но когато храната за семейството ни е приготвена с обич, тя е истински полезна за всички, особено за най-малките. Именно тяхното здраве поставяме на първо място, когато избираме продукти и рецепти, правим го дълго и внимателно, понякога се чудим какво да изберем, как да го приготвим и дали малките палавници ще го одобрят. С нас беше същото, докато изберем рецепти за рубриката ни „Вкусно“ този месец, така че, хем да е неустоимо вкусно, хем истински полезно.

Да се справим със задачата ни помогнаха нашите приятели от София Мел, като предложиха да пресътворим кулинарните си колаборации с помощта на техните био брашна – пшенично, лимецово и ръжено.

Рецептите, които ви предлагаме са подходящи за всички – от най-малките, до най-възрастните, те съдържат специално подбрани продукти, които можем да открием лесно, някои са типични за есента.

SofiaMel

Първата рецепта е за Соден хляб и ще я откриете ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

2,164 преглеждания

Comments are closed.