Спечели колекция книжки с любимите герои на Disney

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

purvite 7_1

В ПЪРВИТЕ СЕДЕМ обичаме игрите, а когато има и награди, още повече.

Този път сме подготвили изненади за всички, които обичат вълшебните истории на Disney и искат да ги споделят със своите малчугани. Отговорете вярно на въпроса по-долу и участвайте за спечелване на  един от трите комплекта книжки на Disney, предоставени от Mastercard.

В Disneyland Париж се организира приказен бал „Магия преди полунощ“. Коя принцеса е домакиня на бала?

а) Снежанка

б) Пепеляшка

в) Бел

Крайният срок за участие е 30-ти октомври 2016 г. включително, а имената на печелившите, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат оповестени на 01 ноември 2016 г. след 12:00 ч. в сайта на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и във фейсбук страницата ни.

Изпращайте вашите отговори на имейл:  office@purvite7.bg  или като лично съобщение на Фейсбук страницата на Първите седем.

Пълните условия на играта са достъпни ТУК

А ако искате да посетите самия бал „Магия преди полунощ“ и да се потопите във вълшебната атмосфера на Disneyland Париж, сега можете да се включите в кампанията на Mastercard и да участвате за спечелването на 3-дневно приключение за цялото семейство в приказния увеселителен парк. Регистрирайте безконтактно плащане с вашата карта Mastercard (в търговски обекти в България) на www.mastercard.bg/disney и автоматично ще се включите в томболата, в която трима от вас ще спечелят посещение на истински бал от приказките „Магия преди полунощ“. Изживяването ще бъде безценно за вас и вашите деца под 14 години, които ще бъдат преобразени в принцове и принцеси – досущ като в приказката. Ще отседнете в легендарния хотел Disney New York, ще се забавлявате в атракционите на най-посещавания туристически обект във френската столица и ще получите ваучер за пазаруване, за да можете да се завърнете със сувенири от магазините за подаръци в комплекса. Кампанията ще продължи до края на месец октомври.

Вижте повече тук – www.mastercard.bg/disney

Желаем ви успех!

purvite 7_4

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Конкурси

Етикети:

26,550 преглеждания

Comments are closed.