Подаръци ще има за всички от сърце! (идеи за коледни подаръци за цялото семейство)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

За татко AVENE предлага:

Комплект EAU THERMALE AVENE MEN

Гелът за бръснене на Дерматологични лаборатории Avène е специално създаден да успокоява и възстановява кожата. Съдържа термална Вода Avène, с успокояващи и антииритативни свойства, както и хидратиращи агенти, които компенсират измененията на хидролипидния филм.  А Nicidin е специалната съставка, която спомага за ограничаване разпространението на бактерии. Гелът образува плътна кремообразна пяна, която улеснява плъзгането на бръснача.  Той е изключително подходящ за чувствителна и кожа, склонна към несъвършенства.
Нанасянето става изключително лесно на влажно лице с леки масажни движения, докато се образува плътна пяна.

Гелът за бръснене е без алкохол, хипоалергичен и некомедоногенен.

След бръснене лицето на всеки мъж има нужда от възстановяване и хидратация. За тази цел Дерматологични лаборатории Avène разработиха специален ФЛУИД ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ с лека текстура за чувствителна нормална към смесена кожа. Той хидратира и възстановява раздразнената от бръснача кожа, като нежно я почиства и ограничава риска от развитие на бактерии, благодарение на съдържащия се в него Nicidin. Богат на Термална Вода Avène гелът успокоява кожата и облекчава паренето след бръснене, доставяйки незабавно усещане за свежест. Обогатен с Монолаурин с матиращи свойства, флуидът се препоръчва за нормална към смесена кожа. С лека, нелепнеща тексура, той защитава и омекотява кожата.

avene-men

Хидратираща АНТИ-ЕЙДЖ ГРИЖА за мъже

Съдържа фрагменти на хиалуронова киселина, които подсилват синтеза на хиалуроновата киселина, защитава еластичността на кожата и pre-tocopheryl, които спомага за защита  от оксидативен стрес.

Богат на успокояваща и анти-иритaтивна Термална Вода Avène, Хидратираща анти-ейдж грижа за мъже е цялостно решение за стегната, тонизирана и ревитализирана кожа, с топяща се и нелепнеща текстура, която попива бързо и доставя ежедневен комфорт на кожата. Достатъчно е да я нанасяте веднъж дневно върху лицето и шията, дори след бръснене.

Продуктът не съдържа алкохол и е разработен с оглед минимизиране на риска от алергични реакции.

PROMO_HOMME_AntiAge1nn

Върни се в началото

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

1,466 преглеждания

Comments are closed.