Подаръци ще има за всички от сърце! (идеи за коледни подаръци за цялото семейство)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

За децата KLORANE препоръчва:

Комплект Грижа за бебето – Щастливи игри!

Комплектът ГРИЖА ЗА БЕБЕТО – ЩАСТЛИВИ ИГРИ включва:

Нежен почистващ гел за кърмачета и бебета, предназначен за ежедневна хигиена с успокояващ екстракт от цветовете на органично отгледан невен. Гелът е предназначен за ежедневна грижа за коса и тяло, и биоразградима формула „без сълзи“. Детската козметика на  KLORANE е произведена под строг педиатричен контрол.

Подхранващ крем с колд крем  е д 96% натурална формула. Той е предназначен за кърмачета и бебета, с нежна текстура и деликатен аромат. Съдържащият се в него екстракт от цветове на органично отгледан невен го правят незаменим помощник в ежедневната грижа за деликатната бебешка кожа на лицето, тялото и ръцете. Кремът има успокояващ ефект при суха и много суха кожа. Може да се нанася вечер върху засегнатите от млечни корички области по главичката на бебето, която на следващият ден да бъде измита с нежен шампоан. Подхранващият крем с колд крем е произведен под педиатричен контрол.

Комплектът ГРИЖА ЗА БЕБЕТО – ЩАСТЛИВИ ИГРИ включва и чудесна мека играчка ЗАЙЧЕ, изработена от мека материя, подходяща за най-малките.

3D_box-Klorane-bebe-new1

За цялото семейство:

Комплект ГРИЖА ЗА ТЯЛО ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Подхранващият душ гел с лист от смокиня и органично масло от  амазонско купуасу за тяло не съдържа сапун, неговата биоразградима формула е предназначена за всеки тип кожа. Незаменимите му подхранващи свойства и лека текстура нежно почистват кожата, без да я изсушават. Деликатният и характерен аромат от смокиня, бял чай и фрезии го правят предпочитан от всички у дома всеки ден.

Комплектът съдържа и ПОДХРАНВАЩO МЛЯКО ЗА ТЯЛО с лист от смокиня с органично масло от амазонско купуасу, което доставя 24-часова надеждна хидратация на всеки тип кожа. 96% натурална и ултра лека формула бързо прониква в кожата, без да оставя лепкаво усещане. Също като душ гела, млякото за тяло носи свежия аромат на смокиня, бял чай и фрезии.

3D_box-Cupuacu_Hibiscus1

Виж предложенията на AVENE ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4

1,462 преглеждания

Comments are closed.