• Няма категории

Пълнени домати и чушки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

pulneni-chushki

Отрежете горната част на суровите зеленчуци и ги запечете на фурна на 190 градуса за около 15 минути или докато поомекнат, изчистете вътрешността и напълнете с:

- твърдо сварено яйце с нискомаслена майонеза
- нискомаслена извара или намачкано тофу
- кускус с бейби царевички и червена чушка
- рататуи (френско национално ястие – смес от различни печени зеленчуци)
- смесена салата от бобови култури
- риба тон и сладка царевица
- оризова салата
- скариди и авокадо

 

Рецептата е от книгата „Оптималното хранене преди, по време и след бременността
на издателство Колхида 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Вкусно

2,207 преглеждания

Comments are closed.