Конкурс: „Кой открадна чипса“ или как да спечелите билет за един различен спектакъл

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Скъпи приятели, за пореден път, но не само защото е декември, ПЪРВИТЕ СЕДЕМ има повече от приятна изненада за вас.

Ако вашето дете е запленено от вълнуващи криминални истории, загадки, мистерии и любопитни казуси, които непрекъснато провокират богатството на детското му въображение и го подтикват да мечтае за кариера на криминален детектив, строг полицай или находчив следовател, точно както любимите му анимационни герои, можете да го провокирате още по-сериозно като му подарите възможността да посети едно забавно шоу с една необичайна, но вълнуваща танцова… Да, да, точно така, танцова криминална загадка, с мистериозното заглавие „Кой открадна чипса?“

Ако се питате как да стане тази работа, веднага ви даваме и отговора: Запишете интересна история от ежедневието ви с вашето дете, която пряко описва случка, но пречупена през неговото скокливо въображение, която да ни развесели искрено.

Петте най-весели и вдъхновяващи истории ще бъдат възнаградени с билети за спектакъла „Кой открадна чипса“ на Петър Илиев.

Представлението можете да видите на сцената на НМТ „Стефан Македонски“ на 13 и 14 декември.

Историите можете дани изпращате на e-mail: office@purvite7.bg до 10 декември, включително.
Печелившите ще обявим на 11 декември 2015 година.

Не забравяйте да ни изпратите контакт за обратна връзка, за да се свържем с вас и да се уточним как ще си получите наградите, ако сте сред печелившите.

Подарете на детето си в дните преди Коледа едно забавно шоу, което ще провокира детското въображение още по-настойчиво и ще събуди разузнавача у малки и големи. Шоуто, което емоционално поднасяна заплетена интрига и която няма да остави никого равнодушен, защото е  необикновена, забавна и поучителна и защото главни герои в нея са децата в едно иначе най-обикновено училище.

Post-FB-Koj otkradna chipsa500

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ви желаят прекрасен декември, пълен с изненади и много подаръци!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

967 преглеждания

Comments are closed.