ТОП 12 на любимите коледни филми за деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
koleda-filmi-deca1


1. Коледата невъзможна

Дори екшън герои като Арнолд Шварценегер могат да се размекнат по Коледа. В Коледата невъзможна той остава верен на творческото си амплоа, но този път, да са спаси Коледата и да намери на всяка цена мечтания подарък от сина му. Определено лентата се харесва на малките момченца и техните татковци. Не е чудно защо, нали?

2. Коледна история
Този филм е магическа и трогателна история за това как се е появила историята за Дядо Коледа.

3. Коледна песен
Филмът разказва история за стария скъперник Скрудж, който получава шанса да изкупи греховете си в една нощ – Коледната. Дали ще успее?

4. Сам в къщи (1-4)
Едни от най-обичаните четири серии на комедията, превърнала се тотален хит за деца и родители и покорила цял свят със свежия си хумор. Ако изгледате и четирите серии наведнъж със сигурност на следващият ден ще имате мускулна треска на коремите от смях.

5. Космическа Коледа
Празнична комедия за цялото семейство, в която двама бащи обръщат Коледата надолу с главата в съперничество да докажат кой от двама е истинския Цар на Коледата.

6. Елф
Малко тъжно е да разбереш, че татко ти е в списъка с непослушните, но по-тъжно е когато осъзнаеш, че Коледния дух е изгубен. Филмът разказва за това как Елф се впуска в приключения, за да го съживи отново.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

43,423 преглеждания

Comments are closed.