ТОП 12 на любимите коледни филми за деца

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
koleda-filmi-deca

7. Снежният човек
Едно шеметно приключение, което ни показва, че дори Снежните човеци имат горещи сърца, особено ако те са бащите ни. Един трогателен, малко тъжен, но истински филм за обичта и вярата в чудеса.

8. Коледна Ваканция
25 000 лампички, плюс експлодираща, специален отряд за бързо реагиране, гарнирани с много смях и отлично настроение. Филм, който определено ще повдигне градусът на настроението у дома.

9. Полярен експрес
Подчертано коледен филм, а историята, която ни разказва е истински шедьовър за деца от всички възрасти. Едно вдъхновяващо пътешествие до Северния полюс, което ще накара всеки да помечтае.
10. Кошмарът преди Коледа
Може ли Коледата да бъде спасена? Отегчен от еднообразното и изпълнено с писъци ежедневие, Джак Скелета – Тиквеният крал на град Хелоуин, мечтае да изпита веселия коледен дух. Тази мисия поставя Дядо Коледа на изпитание и се превръща в кошмар за всички добри момиченца и момченца! Все пак, добре е да сте около децата ако ще им пускате филм на Тим Бъртън, както е и добре те да са малко по-големички от 7 години.

11. Деца без придружител
Обикновено във филмите става така – снежна буря затваря летището и оттам насетне следват здрава драма и обикновено як екшън. Деца без придружител следва точно този стереотип, но с малката разлика, че в историята са забъркани няколко хлапета, които са останали без родителите си на летището.

12. Чудо на 34-та улица
Мечтите се сбъдват тогава, когато силно вярваме в тях. Една такава история ни разказва Чудото та 34-та улица. Прекрасен филм за малки и пораснали деца, които вярват в магията на Коледа и в чудото на добрите дела.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

42,177 преглеждания

Comments are closed.