Теория и практика на джунглясването

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

teoria i praktika na jungaliasvaneto 1

Този месец решихме да отидем на гости на лятната занималня на Оксиния, която, ако сте дете вече знаете като „нашата лятна джунгла“.

Защо джунгла? Защото всичко, което по принцип е забранено, тук не е – стига после да почистиш след себе си. Надплюване с динени семки или костилки от череши, пръскане с вода, тичане и крещене… и, разбира се, любимата игра на децата това лято – играта на земетресение. В епицентъра на събитието попада всичко, което е пред погледа на малките бедствия – играчки, столове, чаши, топки, гирлянди, картини – летят във въздуха и падат по земята, като по време на истинско земетресение.

Урокът по английски се провежда на земята, всички имитират животни и учат имената им. Каките обикновено са седнали на пода с децата и всички играят заедно, забавляват се, четат или строят къщи.

И – не ходете в Оксиния в петък – няма ги. Тогава обикновено джунглата се премества на открито – на кану в планината, на езда в Панчарево, на преходи по пътечките на Витоша и на много други места. По-добре се обадете предварително и отидете с тях – няма да ви върнат, а забавлението е сигурно!

А ето и данните за контакт:

ж.к. Младост-1, ул.Йерусалим N°6 и
ж.к. Младост-3, бл.304 / 306; тел.: 02 974 44 71, 02 876 22 21, 0888 720344; e-mail:
oksinia_school@abv.bg; www.oksinia-bg.com

teoria i praktika na jungaliasvaneto 2

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

1,057 преглеждания

Comments are closed.