Пет маймунки подскачат на легло (конкурс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

eucerin_konkurs_600_424

Едва ли има някой, който да не е слушал детската песничка за петте маймунки, които подскачат на леглото 🙂 Е, нашите не подскачат, но наистина са пет и очакват своите нови собственици в най-новото ни предизвикателство, в което заедно с нашите приятели от Eucerin те каним да се включиш 🙂

Как можеш да участваш?

Като дадеш верен отговор на следния въпрос:

Какъв лесен трик ни препоръчват специалистите от Eucerin, за да бъдат продуктите за грижа на атопичната кожа още по-ефективни? а/ да съхраняваме продукта в хладилник, за да бъде по-хладен

б/да държим продукта на стайна температура

в/ да нанасяме продукта затоплен

Колебаеш се кой е верният отговор? Прочети повече ТУК

Или пък гледай видеото

Моля прочетете внимателно условията за участие в конкурса:

– Всеки участник може да даде своя отговор на адрес: office@purvite7.bg или като коментар под поста във фейсбук до 23:59 ч. на 1 февруари 2021 г.

– В заглавието на e-mail-а отбележете името на конкурса, в който участвате.

– Имената на победителите се обявяват в посочения в условията срок, публикуват се в сайта: www.purvite7.bg и се анонсират във facebook-страницата ни.

– В срок от 3 работни дни обявените победители ще получат e-mail от редакцията, в който ще бъде упоменато как ще получат своята награда.

– Участвайки в конкурса вие се съгласявате да предоставите контактни данни, на които да ви изпратена наградата. Данните ще бъдат използвани само и единствено за целите на този конкурс!

– Първите седем не носи отговорност за неполучени награди поради неточно предоставени данни от страна на участниците.

– Неполучени и непотърсени награди се пазят до 2 месеца след публикуване на имената на спечелилите, след което се разиграват отново.

eucerin-new_600_447

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

20,122 преглеждания

Comments are closed.