• No categories

Месечен хороскоп за януари 2017

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

месечен хороскоп

Овен

През месец януари, голяма част от вас Овни ще отворят нова страница в своя живот. Възможно е да приключите отношения с хора, които от известно време ви затормозяват и по този начин да освободите място за нови и обещаващи такива. При всички случаи ще успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

След средата на месеца ще участвате в различни социални събития и ще успеете да срещнете хора, които да са ви полезни за бъдещата реализация. Ще се представите в най-добрата ви светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Телец

През януари, вие, Телци ще имате нови и интересни преживявания. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения.

След 10.01. се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Някои от вас ще променят визията или представянето си пред хората.

Близнаци

За вас, Близнаци, месец януари ще бъде пълен с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано.

Възможно е да си имате работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Добре би ви се отразила разпускаща почивка или отдаване на любимо хоби или спорт.

Рак

Вие, Раци, през месец януари ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Голяма част от вас ще изясняват отношения с най-близкия човек и ще са свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазвате самообладание и да излагате гледната си точка спокойно и без да натяквате стари прегрешения, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство.

Възможно е голяма част от вас да решат да обогатят гардероба си през месеца и да променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Лъв

На вас, Лъвове , месец януари ще предложи интересни флиртове и забавления. Някои от вас ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора и ще се погрижат за жилищата и домашния си уют.

След средата на месеца очаквайте изненадващи обаждания, съобщения или доставки.

Добре е да сте внимателни със средствата ви за предвижване и комуникация и с документите, които получавате или подавате.

Дева

Месец януари ще бъде изключително интензивен за вас, Деви. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото можете да поемете. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора.

След средата на месеца ще успеете да отделите достатъчно време на любим човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Продължава на следващата страница.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

3,696 преглеждания

Comments are closed.