• No categories

Месечен хороскоп за януари 2017

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

месечен хороскоп

Везни

За вас, Везни, основната тема на месец януари ще бъде любовта. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете.

Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

Възможно е също така да въведете промени в хранителния си режим и да обогатите гардероба си.

Скорпион

През месец януари, вие, Скорпиони ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.
След средата на месеца ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате.

Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Стрелец

През първия месец от новата година, вие, Стрелци ще сте изключително фиксирани върху финансовото си състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба.

Докато вършите ежедневните си ангажименти е възможно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Козирог

Вие, Козирози, през месец януари ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

След средата на месеца не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Водолей

При вас, Водолеи, в началото на месец януари са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.

След средата на месеца е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.

В работата е много вероятно да станете обект на интриги и недоброжелатели.

Риби

Вие, Риби, ще сте изключително комуникативни и общителни през първия месец от новата година. Много е вероятно да научите много нови неща, да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.

Не е изключено да ви се наложи да се доказвате в службата и да защитавате уменията и възможностите си пред недоброжелатели. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или любимо хоби.

Обратно в началото.

източник: dama.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

3,712 преглеждания

Comments are closed.