Кой печели уреда на Philips Avent „4в1″ за приготвяне на вкусна и полезна бебешка храна?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

SCF875_02-U1P-global-001

Играта на Първите седем и Philips Avent приключи! 

А вие нямате търпение да разберете при кого ще отиде наградата, нали?

Прекрасният уред на Philips Avent „4в1″ за приготвяне на вкусна и полезна бебешка храна ще зарадва Влади Фиданова, която отговори вярно на въпроса:

До колко хранения могат да се приготвят наведнъж в каната на уреда „4 в 1″ на Philips Avent?

Верният отговор е – б) четири

***

SCF875_02-RTP-global-001-1

Philips Avent „4 в 1″ е един много специален уред „4 в 1″, който може да приготвя бебешката храна на пара, да размразява, претопля и пасира. С него всеки може само за броени минути да приготви вкусна и здравословна храна за бебето в домашни условия, която да отговоря на всички негови нужди и да подпомага правилното му и хармонично развитие.

Готвенето на пара е най-здравословният начин на готвене, уникалната технология на уреда позволява на парата да циркулира нагоре от дъното, като така се гарантира, че всички съставки са сготвени равномерно, без варене. Полезните вещества, текстурата и течностите са запазени и остават в храната, готова за пасиране. Готвенето и пасирането се случват в един и същи съд – удобна и практична кана. Според възрастта на бебето, всяка майка може да избере съответната консистенция и големина на парченцата на текстурата.

Уредът позволява и претопляне на пюре, което е приготвено по-рано и дори да размразите, ако храната на бебето е била веднъж замразена.

Каната на уреда е с капацитет 1000 мл., което позволява да се приготвят до четири порции наведнъж.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Конкурси

1,402 преглеждания

Comments are closed.