Имате ли нужда от помощник за приготвяне на бебешка храна у дома? Можете да си спечелите един от Philips Avent сега!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

SCF875_02-MI1-global-001

Пълноценната храна е от първостепенно значение за здравословното развитие на бебето и малкото дете. Но как да постигнем добри резултати в кухнята и да готвим по правилата, без да заемаме цялата кухня с електроуреди, приспособления и най-различни джаджи, които често повече ни пречат, отколкото помагат?

От Philips Avent са го измислили!

Това е един много специален уред “4 в 1”, който може да приготвя бебешката храна на пара, да размразява, претопля и пасира. С него всеки може само за броени минути да приготви вкусна и здравословна храна за бебето в домашни условия, която да отговоря на всички негови нужди и да подпомага правилното му и хармонично развитие.

Готвенето на пара е най-здравословният начин на готвене, уникалната технология на уреда позволява на парата да циркулира нагоре от дъното, като така се гарантира, че всички съставки са сготвени равномерно, без варене. Полезните вещества, текстурата и течностите са запазени и остават в храната, готова за пасиране. Готвенето и пасирането се случват в един и същи съд – удобна и практична кана. Според възрастта на бебето, всяка майка може да избере съответната консистенция и големина на парченцата на текстурата.

Уредът позволява и претопляне на пюре, което е приготвено по-рано и дори да размразите, ако храната на бебето е била веднъж замразена.

Каната на уреда е с капацитет 1000 мл., което позволява да се приготвят до четири порции наведнъж.

SCF875_02-U1P-global-001

Уредът на Philips Avent  “4 в 1” е изключително лесен за поддържане и почистване, може да се почиства в миялна машина. А, и още нещо, не е нужно да го дебнете кога ще изпълни зададената функция, той сам ще ви извести.

Това е! Размечтахме ли ви? Искате ли да имате това бижу?

Ако отговорът ви е положителен, предлагаме ви да участвате в нашата игра, в която един от вас ще спечели този вълшебен уред за приготвяне на бебешка здравословна храна. Нужно е да отговорите на въпроса:

До колко хранения могат да се приготвят наведнъж в каната на уреда “4 в 1” на Philips Avent?

а) две
б) четири
в) седем

Очакваме отговорите като лично съобщение в нашата Фейсбук страница в периода от 27 юни до 10 юли 2018 година, включително.

Името на печелившия ще бъде обявено на 11 юли 2018 г. в сайта на Първите седем и във Фейсбук страница ни.

SCF875_02-RTP-global-001-(1)

Общи условия на играта на Philips Avent и Първите седем.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,212 преглеждания

Comments are closed.