Конкурсът “Бебеносене по време на пролетна буря” приключи

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Ден преди Гергьовден конкурсът на Първите седем и Сгушени приключи!

Благодарим на всички участници за голямата активност и десетките верни отговори.

Дъждобранът на Сгушени отива при Мина Дженкова от София.

ЧЕСТИТО!

Очаквайте новите ни летни предизвикателства и игри!

*****

Бебеносенето безспорно е добрият начин да се придвижваме в градската джунгла с бебето. И в пек, и в дъжд, доказано детето така се чувства по-защитено, спокойно и доволно. Мама също е доволна, защото ръцете й са свободни, придвижва се по-лесно по тесните тротоари и е само на една целувка разстояние от най-любимото същество, при това очи в очи.

Пролетта е време за разходки, за срещи с приятели, за слънце, но тя често ни изненадва и с капризите си и ако когато излезем от къщи времето е слънчево, след минути небето може да се свъси, да загърми и завали.

Ето защо Първите седем и Сгушени се досетиха, че сигурно се чудите как да не прекъсвате разходката с бебчо, ако случайно ви застигне пролетна буря.

Сега можете да спечелите практичен дъждобран за мама и бебе, който е  истинско съкровище. Той е 3в1 и е подходящ както за късна бременност, така и за бебеносене. Снабден е с две качулки и се закопчава с удобни копчета на деколтето между майката и бебето.

Отговорете на въпроса:

ОТ КАКВА ВЪЗРАСТ МОЖЕМ ДА НОСИМ БЕБЕТО В СЛИНГ?

а) след навършване на три месеца

б) след навършване на един месец

в) от първия ден

Тези от вас, които отговорят правилно на въпроса ще участват в томбола за наградата на Сгушенипрактичен дъждобран за мама и бебе като този:

sgusheni

Очакваме вашите имейли от 28 април до 04 май 2017 г. включително, със съдържание „Сгушени“ на имейл: office@purvite7.bg  или като лично съобщение на Фейсбук страницата на Първите седем.
Не забравяйте да напишете телефон за обратна връзка.

Името на печелившия ще бъде обявено на 05 май 2017 г. след 12:00 часа в сайта на Първите седем и във Фейсбук страницата ни.

Желаем ми слънчева пролет, пълна с прекрасни изненади и много обич!

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,776 преглеждания

Comments are closed.