Кои пелени са обогатени с копринени нишки?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Focusing-on-Baby1

Наближавах 40-те и честно казано вече бях позагубила надежда да имам свое собствено дете. За сметка на това обаче всички мои приятелки имат поне по едно, някои дори три, а една от най-близките ми дружки от гимназията тази година изпрати студент. Помагах на много от тях за отглеждането на децата им. Оставяли са ми бебе, което е било на 6 месеца, а аз без никакви колебания се грижих за нея, докато родителите й бяха на концерт на Графа в НДК. Спомням си, че трябваше да я нахраня с шишето, а след това да я oригна. В началото всичко си вървеше като по книга, но малката започна да хълца продължително и ми изкара ангелите 😀 Кой да знае, че е съвсем нормално.

Най-важните въпроси обаче, които силно ме вълнуваха, когато за първи път ми оставиха 4-месечно бебе за няколко часа, бяха: „Как да разбера, че се е напишкало? А как да му сменя пелената?“. „Пипни пелената“, ми отговориха, „ти ще си усетиш.“ Ще усетя аз … Но се справих, де! Първият път не особено успешно, но после направо станах царица по сменянето на пелени.

Ето че се сбъдна и моята най-голяма мечта и съвсем наскоро и аз станах майка. Още докато бях бременна правих уговорки с таткото – свърша ли голямата работа, после ти ще се оправяш 😀 Истината е, че за избора на много от нещата оставях таткото да вземе решение, а той като един типичен представител на зодия Рак винаги прави сериозни проучвания, преди да предприеме покупка и честно казано не помня някога да съм оставала разочарована от избора му. Та и миналата седмица се прибра от магазина с един голям пакет пелени Pufies и ми каза: „Много ми ги препоръчаха, давай да опитаме“. Отворих пакета, извадих една от пеленките и я подмених на моето мъниче без никакви проблеми. А най-хубавото е, че вече дори не беше нужно да „усещам“ дали е за смяна, защото тези пелени имат индикатори за влажност. „Ама те изглеждат толкова тънички, дали ще попиват добре?“ запитах се с леко недоверие.

О, да, попива и то страхотно, беше заключението ми няколко седмици по-късно. Новите пелени Pufies са снабдени с малки каналчета, които разпределят течността равномерно и абсорбират перфектно. Вътрешният слой на пелената е хипоалергенен и е обогатен с копринени нишки и екстракти от лайка и алое вера, с 2 красиви, забавни дизайна…и са мекички като бебешки дрешки.

Автор: Сиана Димова

Pufies_600x400px_1

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,983 преглеждания

Comments are closed.