Как денят на раждане определя характера ни?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

numerology

11. Идеалисти – това са родените на 11-ти. И още – мечтатели до наивност! Понякога докачливи, но никога злонамерени. По особен начин магнетични и очарователни. Вероятно затова и трудно приемащи команди и чуждо мнение, дори когато става дума за професионални задължения. Залагат на оригиналност и влагат собствени уникални елементи в решаването на всяка задача. Тази уникалност бележи всичко, до което се докоснат. Такива са и в любовта.

12. Последното нещо, което може да се каже за родените на 12-ти е, че животът им върви по правилата. Ако днес са на върха, утре са на дъното, а след това всичко отново се повтаря и така продължават напред. За тях максимата „всичко или нищо“ е основно житейско кредо. В личния живот и любовта е същото. За онези, които търсят динамика и разнообразие трябва да търсят партньор, роден на 12-ти. Ще са ви нужни много енергия, търпение и ентусиазъм, за да смогнете да подобно темпо.

13. Трудолюбиви, с нестандартни идеи и глобални планове за близкото и по-далечно бъдеще в комбинация с вроден чар, превръща родените на фаталния 13-ти ден в неустоими чаровници. Често мнозина им завиждат за това, напълно неоправдано, което ги наранява дълбоко. Родените на 13-ти не бива да се предоверяват на всеки срещнат, защото често около тях се навъртат злонамерени и комплексирани личности, които съзнателно ще се опитват да им навредят.

14. Родените на 14-ти имат остър и аналитичен ум, но за да го подхранват им е нужно постоянно разнообразие. Бързо се отегчават и ако не им е интересно търсят нови приятелства, връзки и приключения. Може да им се случи да бягат от отговорност и да не им се иска да си признават грешките, но това е само за пред хората. Дълбоко в себе си те винаги осъзнават постъпките и грешките си, вътрешно се терзаят и се стремят повече никога да не ги допускат. Родените на 14-ти не обичат да им натяквате и припомняте каквото и да било, това би ги отблъснало. Те са изключително самостоятелни както във взимането на решения, така и в реализирането им.

15. Родените на 15-ти са домошари. Разбира се, обичат купоните, но най-сигурно и добре се чувстват у дома. За тях постигането на хармония на всички нива и с всички е основна цел и не се затрудняват да я постигнат. Раздават се безрезервно, което ги прави желани партньори. Те са изключително разбрани, нежни и любвеобилни, а това ги прави предпочитан партньор за мнозина. Способни са да създават уют и топлина от всичко, до което се докоснат.

16. Хората, родени на 16-ти да чаровни и забавни купонджии. Около тях винаги има тълпи от почитатели и последователи. Те обичат да са в центъра на вниманието, но трудно се спират на конкретен партньор, а още по-трудно се обвързват за дълго. Те са специални и добре осъзнават това. Имат ли вече връзка са склонни да си проявят ината, трудно правят компромиси и държат на своето. Може би именно това ги прави неповторими и незаменими. Винаги имат собствено мнение и не се страхуват да го отстояват, независимо от цената.

17. Родените на 17-ти са родени с късмет. Ако са склонни да залагат в лотарията, един ден със сигурност ще спечелят. Те са странна симбиоза от етичност и хитрост. Лесно могат да ви накарат да повярвате, че някоя тяхна идея е ваша и без да се усетите да я внедрите без никакви съмнения като по този начин ще действате в техен интерес. Да ви въртят номера обаче, можете да сте сигурни, че не биха. Склонни са да загубят години в търсене на верния партньор. Пред тези хора е нужно да докажете, че могат да разчитат на вас и че чувствата ви са искрени и истински.

18. Щедри, състрадателни и толерантни са хората, родени на 18-ти. С качествата си те лесно заразяват всички около себе си. Истински приятели, които винаги са готови да се притекат на помощ. Искрени и директни както в чувствата, така и в действията си. Тези хора са готови да се раздават безрезервно за партньора си и романтично вярват в истинската любов. Нуждаят се от нежност и внимание, затова се опитвайте да им я давате.

19. Силно емоционални и романтични са родените на 19-ти. Доверчиви и чистосърдечни, тези хора лесно създават приятелства и вероятно заради това околните много ги харесват. Понякога може и да избухнат в нервни изблици, но това е възможно единствено ако някой ги засегне силно или неоправдано ги обиди. Вярват в истинската и неподправена любов и не престават да я търсят дори в моментите, когато са загубили вяра в доброто.

20. Родените на 20-ти имат нужда да обичат и да бъдат обичани. Ако искате да ги нараните дълбоко можете да го постигнете с предателство. Крехки и раними личности, които търсят внимание и разбиране. Демонстрирате ли такова отношение, вие ще имате истински приятел в тяхно лице. Емоциите и романтика са определящи за родените на тази дата. Околните ги харесват и са склонни да им се доверяват безрезервно.

Статията продължава на следващата страница.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

102,095 преглеждания

Comments are closed.