Как денят на раждане определя характера ни?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
numerology

От дълбока древност астролозите са установили закономерността, че датата от месеца, на която сме родени е в пряка връзка с някои качества от характера ни. Доколко тази закономерност е вярна и точна, всеки може да провери сам в следващите редове.

1. Родените на 1-во число са безспорни лидери, притежават силна воля и голямо самочувствието, което е напълно оправдано. Привлекателни и често неустоими. Жените са оригинални и нестандартни, преценките и решенията им са точни и верни. Родените на тази дата са много енергични и действат със замах, мащабно.
Рядко демонстрират лични чувства външно, защото не смятат, че е нужно да ги демонстрират, но това съвсем не означава, че са студени и безчувствени.

2. Родените на 2-ри са емоционални, позитивни и добронамерени. Тяхната общителност им носи много приятелства, а откритостта ги прави душеприказчици на мнозина.Около тях няма да откриете интриги и машинации. Ако избухнат, то ще е поради конкретна и напълно основателна причина. Несправедливост, засегнато достойнство или предателство могат да ги накърнят сериозно. Романтични и мечтателни, те често страдат и се чувстват самотни, дори ако са обвързани. Представата им за любовта е чиста и романтична.

3. На 3-ти са родени онези, които винаги са верни на себе си. Те не се подмазват, преструват и лицемерничат. Доброто им възпитание обаче няма да им позволи да накърнят чуждите чувства. Родените на тази дата често добиват известност и слава с лекота и поприща, свързани с медийни прояви предоставят отлично поле за изява. В личните чувства са обичливи, нежни, внимателни, но и често твърде чувствителни. Не прощават чуждото предателство.

4. Родените на 4-ти са едни от най-отговорните и дисциплинирани хора. Те намират успешна реализация като ръководители и мениджъри. Наумят ли си нещо, няма причина, която да ги отклони от пътя. Лесно се превръщат в пример за мнозина. В любовта за тях важни са яснотата и точността. Пред тях различни евтини номера не минават. Колкото повече искреност и честност срещат, толкова повече отдават.

5. Родените на 5-ти са самородни таланти. Тяхната креативност им помага винаги да имат повече от едно решение на даден въпрос. Като всеки талант обаче, често са прекалено доверчиви и дори наивни. Ако обаче се сблъскат с неискреност или предателство, няма начин да бъдат спечелени отново. Тяхната неповторимост се дължи на изключително бързият им ум и с често невероятните им хрумвания и идеи. Казват, че мъжете срещнали жена, родена на 5-ти са истински късметлии.

6. Тези, които са родени на 6-ти са много изпълнителни и грижовни към другите. Веднъж ако сте спечелили доверието им, можете да разчитате на безрезервната им подкрепа. Понякога са малко мнителни, но това не им вреди, а по-скоро им помага, като ги държи будни. В личните отношения и любовта са верни и готови на компромиси, прощават и рядко избухват. По никакъв начин не прощават лъжата.

7. Перфекционисти – така могат да бъдат определени родените на 7-ми. В съчетание с подчертана чувствителност и аналитичен ум, те са родени лидери. Знаят добре как и кога да разделят професионалното от личното. Трудно допускат близо до себе си нови хора и са склонни да ги изпитват по всякакви начини, за да са сигурни в намеренията им. В любовта са по-скоро пестеливи, но това ги прави интересни за противоположния пол. Не са склонни да приемат половинчати решения и да правят компромиси с разбиранията си. Ако някой се опита да им прави номера, родените на 7-ми няма да мислят дълго, как до си го върнат. Тези хора са добре организирани, способни и знаят това. За тях посредствените решения и неща не са решение. Непрекъснато се стремят към развитие и самоусъвършенстване.

8. Често родените на 8-ми могат да нарушат баланса и да наранят хора от близкото си обкръжение. Завидното им желание за самостоятелност до голяма степен ги обрича на самота , която обаче може да ги накара да се чувстват удовлетворени. В любовта не търпят партньори, които се опитват да ограничават свободата им, както и такива, които са склонни да се държат грубо, неуважително и надменно.

9. Тези хора са невероятно състрадателни, толерантни и отворени към всички. Имат много приятели и познати и ги ценят високо. За родените на 9-ти хуманитарните области за професионална изява са повече от подходящи. Сработват се идеално с всички и са способни да открият мотив за действие и в най-дребното нещо. Ако един мъж има до себе си жена, родена на 9-ти, той е истински щастливец, защото в нейно лице той ще има подкрепа, разбиране и опора. Но при условие, че показват уважение си към нейната неповторима същност.

10. Високо самочувствие и независимост са характерните качества за родените на 10-ти. Тези хора винаги се целят нависоко и винаги уцелват десетката. Техните съвети са безценни, и тъй като рядко са склонни да ги дават, е добре да бъдат чути. Аналитичното им мислене и предвидливостта им са безценни качества. Винаги намират начин да подредят и най-заплетената ситуация, при това със завидни темпове. Намерят ли постоянния си партньор могат да останат завинаги с него.

Статията продължава на следващата страница.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

102,097 преглеждания

Comments are closed.