Как денят на раждане определя характера ни?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

numerology

21. Родените на 21-ви са динамични и действени личности. Готови да помогнат на всеки във всякаква ситуация и при всеки случай. Жените, родени на тази дата са „опасно чаровни“, могат да са много убедителни и елегантно да ви принудят да играете тяхната игра. В любовта са готови да се раздават безрезервно, което често кара партньорите им да се чувстват буквално обсебени от тях. От родените на 21-ви е трудно да си тръгнете, независимо дали сте във интимна връзка с тях или сте просто приятели.

22. Мнозина смятат родените на 22-ри за надменни и студени, на моменти дори резки. Това обаче са прояви само ако са доловили в околните безотговорно отношение към дадена задача или поет ангажимент. Ужасно се дразнят ако някой „дрънка“ празни приказки. Харесва им да действат „под напрежение“, това ги мотивира да се проявяват като организатори и ръководители. Обожават да се заемат с невъзможни задачи. В любовта се раздават, но обичат и да получават. Не приемат грешките на другите и са готови винаги да кажат какво мислят без заобикалки и превземки.

23. Живот интересен и динамичен имат родените на 23-ти. Талантливи и многостранно развити личности. Това ги прави магнетични и неустоими и ако веднъж сте се докоснали до такава личност трудно ще се разделите от нея. Винаги бъдете готови да ви изненада с нещо ново и различно. Същото се отнася и до любовта, в която не търпят еднообразие и рутина. Ако имате връзка с човек, роден на 23-ти не допускайте тя да влезе в „утъпкана пътека“, защото е много вероятно той да потърси разнообразие някъде другаде.

24. Ако търсите ръководител, то задължително търсете сред родените на 24-ти. Те са способни да правят невероятно точни преценки за хора и ситуации, не се боят да поемат отговорност за онова, което са намислили или свършили, а и не се налага обикновено, защото постъпват правилно. Да се контактува с тези хора е приятно, но и задължаващо. За да сте верния партньор на някой роден на 24-ти трябва да сте винаги на ниво, в противен случай може да се окажете с празни ръце.

25. Родените на 25-ти са хора с желязна логика и рационален ум. Никой не може да ги подведе или излъже. Трудно завързват приятелства, защото трудно се доверяват, но веднъж приемат ли някого, то е завинаги. Същото се отнася и до любовта – трудно ще ги спечелите, но веднъж постигнете ли го – ще е завинаги. Те са много предпазливи, но с големи сърца. Гневът им може да бъде задействан от несправедливост и неуважение.

26. Амбиция и дипломация – това е характерно за родените на 26-ти. Рядко обаче са склонни да признаят грешките си и дори по-често са склонни да се впуснат да убеждават околните, че постъпките и решенията им са правилни, а крайният резултат е в следствие на неправилните действия на някой друг. Имат отличен усет за детайлите и идеално могат да се напаснат с партньора си. Могат да се идеалната половинка, на която да разчитате във всяка една ситуация.

27. Родените на 27-ми притежават способността да се раздават за околните до край, без да се замислят за себе си. В името на другите, те са готови да направят всичко по силите си, за да се чувстват те добре. Ако имате до себе си човек роден на тази дата, пазете го като безценно камъче и го поощрявайте да се грижи повече за себе си. Тези хора са щедри, мили, чистосърдечни и искрени. Непримирими са с егоизма и грубостта, но дори когато такива хора влизат в обкръжението им, те са склонни да търсят начини да им показват добрите страни от живота.

28. За родените на 28-ми казват, че са силни и властни характери. Дори да се дразните, че се месят в живота ви, вслушвайте се в съветите им. Те притежават аналитичен ум и силна интуиция. В любовта се увличат да доминират и трудно допускат някой да им „върти номера“ , още повече достойнство и себеуважение за тях са по-важни от всички други чувства.

29. Определено за родените на 29-ти казват, че са преди всичко идеалисти. Творчески, вглъбени и много чувствителни натури. Те вярват в истинската любов и в доброто начало у всеки. Често изглеждат наивни, но това е само привидно, защото те търсят настойчиво позитивната страна на живота във всичко, което ги заобикаля. Ако са влюбени, те са способни да направят всичко да партньора си. Нежни и внимателни са в интимните си отношения.

30. Родени оратори, които винаги намират начин и думи да изразят това, което чувстват, назовават нещата с истинските им имена и ако не ги разберете, вината не е в тях, а във вас. Те са много успешни във всяка сфера, в която изберат да се изявяват, но най-вече там, където е нужно да се комуникира директно с хора. В интимния си живота често проявяват изобретателност и са склонни да експериментират. Обикновено намират своята половинка след дълго търсене и много опити.

31. Хората, родени на 31-ви постигат всичко, което са си намислили, при това без сътресения и драми. Те са невероятно търпеливи, находчиви и остроумни. Склонни са да анализират различните варианти на дадена ситуация и да предвиждат крайните резултати. Домошари са, но не обичат да са за дълго сами. Имат много приятел и рядко остават без партньор. Да се спечели любовта им обаче никак не е лесна задача – те знаят, че заслужават най-доброто и затова трудно допускат компромиси в това отношение.

по материали от: www.bgnow.eu

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

102,022 преглеждания

Comments are closed.