Имаш силата – бъди приятел!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

BG_BUDDY NETWORK_logo

Обичаните влогъри Стан и Стефи са част от специалната инициатива на Cartoon Network срещу кибер тормоза между деца „Имаш силата – бъди приятел“. Като част от начинанието Стан (@inStanT) подготви специално видео по темата. Проблемът с кибер тормоза е нещо, с което той самият се е сблъсквал в тийнейджърските си години и използва възможността да сподели за преживяванията си и да сподели как се е справил.

На сайта budipriatel.cartoonnetwork.bg децата и родителите могат да научат повече за кибер тормоза. А всички ентусиасти, които искат да се срещнат със страхотните Стан и Стефи, могат да се включат в творческото състезание за класове.

Вашата задача е да направите символ на приятелството – дизайн за щампа на тениска, заедно с вашия клас. А учителят ви трябва да изпрати дизайна и данни за обратна връзка на имейла ни. Научете повече, като прочетете по-надолу.

Stan&Stefi

КАК МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ?

Състезанието е отворено за всички учители и възпитатели , които обучават клас от максимум 35 деца на възраст 5 – 15 г.

Всеки учител/възпитател се записва за участие в състезанието от името на класа. Трябва да са изпълнени следните условия:

А) Под ръководството на учителя/възпитателя, класът трябва да създаде дизайн на изображение за тениска. Резултатът трябва да представлява цифрова снимка с максимален размер 5 MB и да изобразява символ на приятелството така, както го виждат учителят и неговият клас.

Б) Дизайнът трябва да бъде изпратен на buddy.network@purvite7.bg в рамките на периода за записване (20.09.18 г. – 19.10.18 г.), като в текста на самия имейл трябва да бъдат предоставени и данните, изброени по-долу:

1) Лично и фамилно име на учителя/възпитателя

2) Имейл адрес на учителя/възпитателя

3) Мобилен номер на учителя/възпитателя

4) Име на училището, в което преподава учителят/възпитателят

5) Класът, създал въпросния дизайн

T-shirt

ПОБЕДИТЕЛИТЕ:

Ще има един носител на първа награда и двама наградени подгласници.

Носителите на награда ще бъдат избрани на 23 октомври 2018 г. от специално жури. Уведомление за определените победители ще бъде изпратено на избраните участници по имейл в срок от 5 работни дни.

НАГРАДИ:

Носителят на първа награда ще получи:

  • посещение от влогърите Стан и Стефи, което ще се състои в училището на носителя на първа награда след уговаряне на удобни дати в рамките на 1 месец след датата на потвърждението;
  • видео проектор за класната стая;
  • тениски, щамповани със спечелилия дизайн + подаръчен комплект от Cartoon Network за всяко дете.

Всеки награден подгласник ще получи:

  • подаръчен комплект с награди от Cartoon Network за всяко дете.

 

Официални правила на състезанието „Бъди приятел“ – България 2018

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

28,287 преглеждания

Comments are closed.