Конкурс – “Най-хубавата усмивка – тази на моето дете”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ЗАЙЧЕ 

Я, кажи ми, зайко драг, 
твойте зъбки здрави как, 
ти поддържаш, та без страх 
хрупкаш морковчета с тях? 
За да имаш зъбки здрави, 
чудото така се прави: 
с четка, паста и водица 
сутрин мийте ги дечица!


GUM_Kids_seria2-6Когато гледаме детски снимки, когато очакваме бебе, когато погледнем собственото си дете, това което топли сърцата ни, което прави деня ни по-светъл – всичко това е само едно – Усмивката. Дали ще е дългоочакваната Първа и беззъба, дали ще е чаровната, тази с двете първи зъбчета или милата усмивка на вашето вече пораснало дете, при което Феята на зъбчетата е минала и е взела по някое – това са моменти, които помним цял живот.

А за да бъде винаги широка и красива тази усмивка, ние като родители сме длъжни да се погрижим за здравето на детските зъбки. Още от самото начало. Това, което ни е нужно не е много – подходяща четка, паста и редовни консултации при стоматолог.

GUM Kids е специално създадена паста за зъби за деца от 2 до 6 годишна възраст. Уникалната формула предпазва детските зъбките от кариес, има приятен ягодов вкус и гарантира два пъти по-висока минерализация. 

Четка за зъбки GUM Kids за дечица от 3 до 6 годишна възраст с удобна удължена дръжка,  малка главичка и меки и нежни косъмчета за да направи миенето на зъбките удоволствие.

За да ви помогнем в запазването на тази бяла усмивка, ние от GUM KIDS и Първите седем ви предлагаме следното: вие ни изпращате снимка на вашето дете с най-хубавата, чаровна, смешна, мила усмивка. След това на нас ще ни предстои трудната задача да изберем десет от вас, които ще получат подарък детска четка и паста за зъби и плюшена играчка (или топка), за да може тази усмивката да е още по бяла и никога да не слиза от лицето му.

Изпращайте вашите Усмихнати снимки на редакционния ни адрес: konkursi@purvite7.bg

Срок: 10 юли 2012 г

Победителите ще научат имената си на на 16 юли на нашия сайт : www.purvite7.bg 

Всички снимки ще бъдат публикувани във facebook-страницата на Първите седем.


Може да разгледате Усмихнатите снимки тук:
“Най-хубавата усмивка – тази на моето дете”
 


Моля прочетете внимателно условията за участие в конкурса:

– При конкурс за снимка, всеки участник може да изпраща до 2 снимки, с кратко описание, имена и възраст не детето/децата. Снимките се изпращат на адрес: konkursi@purvite7.bg

– В заглавието на e-mail-а отбележете името на конкурса, в който участвате.

– Имената на победителите се обявяват в посочения в условията срок, публикуват се в списание Първите седем, в сайта: www.purvite7.bg и се анонсират във facebook-страницата ни.

– В срок от 3 работни дни обявените победители ще получат e-mail от редакцията, в който ще бъде упоменато как ще получат своите награди. Всеки спечелил и получил такъв е-mail, трябва да отговори в срок от 5 работни дни.

– Наградите се изпращат два пъти в месеца на посочения от участника адрес, в работни дни от 9 до 17 часа. В зависимост от вида и размера на наградата, пратката ще бъде доставена на адрес или от най-близкия офис на доставчика, след известяване с SMS.

– Първите седем не носи отговорност за неполучени награди по вина на куриерската служба или неточно предоставени данни от страна на участниците.

– Редакцията не връща изпратени снимки и материали.  

– Неполучени и непотърсени награди се пазят до 2 месеца след публикуване на имената на спечелилите, след което се разиграват отново.


 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Конкурси

3,591 преглеждания

Comments are closed.