Конференция за ранно детско развитие

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ranno-detsko-razvitie

Д-р Джейн Уилямс, директор “Образование и научна дейност” в KindyROO – Австралия и водещ световен специалист в областта на ранното детско развитие, ще бъде гост-лектор на конференция “Оптимизиране на ранното детско развитие: най-новите научни изследвания, реализирани в практиката” в София на 7 септември – понеделник.

Конференцията се организира от КиндиРу – България в партньорство с Българския Червен кръст, Национална мрежа за децата и медийното партньорство на www. purvite7.bg.

Последните научни изследвания потвърждават, че именно опитът на детето, натрупан в първите дни и месеци след раждането, формира основата за дълъг живот в здраве и успех. Гъвкавостта на мозъка на бебетата и повишената му възприемчивост към определени преживявания създават гъсти мрежи от неврони. Те оформят платформата, върху която се базира възможността за усвояване на академични знания.

Гъвкавостта на мозъка на бебетата и повишената му възприемчивост към определени преживявания създават гъсти мрежи от неврони. Те оформят платформата, върху която се базира възможността за усвояване на академични знания.

Фокусът на конференцията ще бъде върху ефективното прилагане в практиката на последните резултати от научните изследвания:

*Какво е важно, защо и кога?

*Какво професионалистите трябва да правят?

*Как да мотивираме родителите за активно участие в развитието на децата?

Аудиторията на конференцията

*Специалисти по ранно детско развитие;

*Неонатолози, педиатри, психолози, терапевти;

*Директори и преподаватели в детски градини;

*Институции, формиращи политиката в областта на ранното детско развитие.

На 8 септември д-р Джейн Уилямс ще бъде гост-лектор на семинар на тема “Оптимизиране на ранното детско развитие: най-новите научни изследвания, реализирани в практиката” в Пловдив.

Можете да се регистрирате за участие тук.

Конференцията се организира от КиндиРу – България в партньорство с Българския Червен кръст, Национална мрежа за децата и медийното партньорство на www. purvite7.bg.

 

Logo_KINDYROO_f_improf_267x114

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,232 преглеждания

Comments are closed.