10 признака, че човекът до вас истински ви обича

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
10-priznaka

Мъжете и жените изразяват чувствата си по различен начин. Поради това често грешим когато се опитваме да разчитаме сигналите, които партньорът ни подава и е добре да разберем неговите начини за флирт и демонстриране на чувства, които и без друго мъжете твърде пестеливо ни показват когато искат да ни кажат, че са влюбени в нас и че ни обичат. 

 1. Демонстрира ви вниманието си
  Когато сте наоколо мъжът ви е внимателен и изцяло посвещава времето си на вас. Дори ако сте в компания той недвусмислено насочва цялото си внимание към вас.
 2. Отделя специално време, за да е с вас
  За един мъж, когато е влюбен, нищо не е по-важно от това да бъде с жената, която обича и която го кара да се чувства на седмото небе. Разбира се, това не означава, че трябва да остави всички други свои задължения, приятели и хобита. Важно е, че непрекъснато се старае да ви показва колко важна сте за него. Дори само да ви зърне, това е достатъчно, за да се почувства радостен и щастлив. 
 3. Опитва се да ви впечатли
  За мъжът е важно да знае, че сте впечатлена от него, че го харесвате, че оценявате неговото старание, умение и способности. По този начин се чувства специален. 
 4. Обича да ви предизвиква да се смеете
  Когато едни мъж е влюбен, той постоянно търси вниманието на жената, към която изпитва чувства. Често, за да предизвика смехът ви, разказва вицове, смешни истории и всякакви небивалици. Това е неговият начин да се почувства специален пред вас и да блесне в цялото си очарование, с цел да предизвика 24-каратовата ви усмивка. 
 5. Прави ви комплименти
  Когато един мъж е влюбен и изпитва обич, той е много наблюдателен. За него нито един детайл от вашата външност няма да остане незабелязана и ще бъде впечатлен от всяка подробност или промяна във вас. 
 6. Прави ви малки подаръци
  Ако мъжът ви изпитва достатъчно сериозни чувства, той нито за миг няма да се поколебае дали да ви зарадва с изненадващ подарък, нещо, което силно желаете или просто с красиво цвете.
 7.  Умерено ревнува
  Не всички мъже са ревниви, но няма мъж, който да не се вълнува от това, че може да му се наложи да дели вниманието ви с други мъже. Ако колегите ви са мъже не е изключено той да се почувства застрашен и да прояви по-сериозни признаци на ревност.
 8. Не се притеснява да говори за себе си
  Мъжете трудно признават чувствата си, както и да разказват за себе си. Когато го правят, това е доказателство, че той ви има доверие и ви обича истински. Признанията, които мъжете правят обикновено са индикация, че възприемат връзката ви сериозно.
 9. Харесва му да се срещате с приятелите му
  Доказателство за силни чувства е и когато един мъж се радва да ви среща с неговите приятели и близки. Горд е с вас и иска целия свят да разбере за това и за връзката ви.
 10. Правите общи планове за бъдещето
  Най-сигурният белег, че един човек е влюбен е, когато той започне да прави общи планове за бъдещето с вас. В плановете ви влизат вечери, партита, пътувания – това е сигурен белег, че този човек планира да е с вас дълго време.

Страстта има важна роля в една връзка, това е първата крачка за съвместен живот. С течение на времето тя отстъпва пред уравновесените емоции, които свързваме с топлите и уютни чувства на любовта.

Да се научим да балансираме между любов и страст означава, че сме овладели изкуството да градим трайни, щастливи и стабилни взаимоотношения.

По материали от www.familyshare.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

49,706 преглеждания

Comments are closed.