„Здраво дете“ – безплатна премиера на една нова филмова поредица

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

71683948_1423391044468341_3303181380812275712_n

„Здраво дете“ е нова документална филмова поредица, посветена на здравето и детето във всяка една възраст.

Първият филм от поредицата ни отвежда в самото начало – тогава, когато не знаем какво точно се случва, но разбираме, че сме чакали именно него – Новороденото.

„Здраво дете: Новороденото“ ще запознае българските родители с едни от най-добрите специалисти в областта на педиатрията, ще покаже съвременни медицински практики и ще сподели със своите зрители опита на различни семейства, които застават пред камерата със своите истории и преживявания.

След премиерните прожекции на „Здраво дете: Новороденото“, които ще бъдат на 15 и 16 октомври, съответно в зали 5 и 6 на Cine Grand в Park Center Sofia, публиката ще може да се срещне и да зададе своите въпроси към първите специалисти от поредицата – неонатолози, педиатри, психолози и консултанти.

Входът за прожекциите е свободен. Поради ограничения брой на местата, потвъдете своето присъствие на имейл spisanie@roditeli.org.

Идеята за поредицата документални филми, фокусирани върху пълноценното отглеждане на детето и неговата връзка със семейната среда, се ражда от създателите на информационния портал zdravodete.bg и списание “Здраво дете”. Дългогодишният опит да информира българските семейства за здравето на техните деца, му дава и отправна точка в новия филмов проект.

Документалната поредица „Здраво дете“ е режисирана от Петър Вълчев и неговия екип от EQUAL films, които работят активно с едни от най-големите родителски организации у нас.

Това е първият по рода си филмов проект в България.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

670 преглеждания

Comments are closed.